Ahtapot dudaklar 2020’ye damga vuracak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Rusya'dan öyle bir trend çıktı ki, 2020 yılında umalım da akım Türkiye'ye sıçramasın! Zira, 'Ahtapot dudak' olarak bilinen dalgalı dudaklara bakmaya tahammül edemeyebilirsiniz...
Günümüzde estetik olmak, dudaklara dolgu yaptırmak, yüze botoks uygulamak, cilt bakımı yaptırmak kadar olağan bir durum haline geldi. Ama genç kuşak artık ufak estetik dokunuşlarla yetinmiyor. Nerede ilginç bir akım var hepsini deniyor.
dudak-trendi1.jpg

Dudak kenarlarına yapılan bu işlem diş hekimleri ve medikal estetik uzmanlarını da endişelendirmeye başladı. Dudağa yapılan bu şeklin büyük bir hasara yol açabileceğini söyleyenler var. Hatta The Sun’a konuşan estetik doktoru Krystyna, dudakların anatomik şeklinin asla bozulmaması gerektiğinin altını çizdi ve “Dudak kontörü yaptırabilirsiniz, keskin hatlar yaratabilirsiniz ama kafanıza göre şeklini değiştiremezsiniz. Dudağa enjekte edilen dolgu maddesi kan damarları içine girip tıkanmalara neden olabilir bu da dokuların ölmesine sebebiyet verir” dedi.
dudak-trendi5.jpg

Dalgalı görünen dudaklardan önce geçen yıl da, yine aynı şekilde kaşlar karşımıza çıkmıştı. Bu kaşlar da tepkilere yol açmış, kısa süre içinde, trend olamadan etkisini yitirmişti…
sözcü
kas-1-660x660.jpg

kas-2-660x660.jpg

K A L K T I

midem

İ N D İ

nirem?

BÖĞ, YARİM OLSA 3 DEFA BOŞOL BOŞOL BOŞOL derim, o da der ki salak biz evli değiliz... Akıllı kadın.​

Yaparlar cidden, bi dünya para verip yaparlar.

Fena

Bu dudaklara elimi bile opturmem bu ne

Dalgali.
Ahtapot ne alaka?

Çok güzel ya, köfte gibi off diyorum.

İçim gıdıklandı.
Bu dudaklarla sevişirken hayal ettim ve tiksindim. Hayali bile berbat.

kızlar doğal haliniz daha güzel
böyle şeylere gerek yok

İnci kabuğu misali olmuş bu. E hani incisi..

Geri