Ahsen.

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AhSen.

Canım benim tanıdığım ilk günden beri samimiyetinden, iyi niyetinden, güzel yüreğinden zerre şüphe duymadığım biridir.

Çok tatlı, hanım hanımcık, güler yüzlü, neşeli bi hatun. O konuştuğu zaman yüzümde bir gulumseme oluşur. Çok temiz kalpli, duygusal, melek gibi bi hatun.

Çok severim kendisini, Allah gönlündeki tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle. Sana bi söz, uygula bunu:
Takmadığın kadar huzurlu, umursamadığın kadar mutlusun.

:srl::kiss: :srl::kiss: :srl::kiss:
:srl::kiss: :srl::kiss: :srl::kiss:

[B][COLOR="Red"]AhSen :[/COLOR][/B] Forumda gördüğüm en samimi,cana yakın,güler yüzlü bir hanfendi kendisi.
Güler yüzünü etrafındaki insanlardan eksik etmeyen ve daima pozitif enerji dağıtan,
Sevdikleri ile zaman geçirmeyi seven,eğlenmesini bilen ve kendine yakın hissetiği insana canı gönülden kardeşim diyebilen ve bu sıfatı kendisinde güzel bir şekilde taşıyan nadide güzel insan'dır kendisi (:
Herşeyin gönlünce olmasını diler tüm güzelliklerin yanında olmasını temenni ederim :kiki:​

AhSen. prensesim sana okadar çok şey söylemek geliyoki içimden , allahım seni herzaman güldürsün , çünkü tatlı gülüşün var , bitaneciğim benimm , canımın içi herzaman yanındayım ve olucam allah kısmet ettikce , sen yanlız değilsin unutma 3 kişilik bi ordu var yanında , o orduda dünyaya bedeldir sen anladım meleğimm mjkssss

AhSen. Benim uc numarali kiz kardesimm
Tatli gulusunu sevdigim rapunzelim.
Saf cocuklar gibi kirilgandir o. Ama yeri geldiginde de guclu olduundan hic suphem yok. Cok sevilsin istedigim ve tarafimdan cok sevilendir.

Ahsen kader ortağımı desem ne desem bilemiyorum. Böyle bir yerde benim gibi ikinci bir insan daha tanıyacağım aklımın ucundan geçmezdi ama oldu işte.

Yaşadıklarına rağmen hayata tutunmuş ayakta kalmayı başarabilmiş güçlü seviyeli saygılı ve sevecendir kendisi. İlk muhabbet ettiğimizde de düşüncelerim bu yönde olmuştu hala da aynı ve değişmez. Güzel muhabbeti ve keyifli bir arkadaşlığı vardır.

Her şeyin gönlünce olması dileğiyle her zaman gülümseyerek bakmanı isterim ;)

Bir insan bu kadar samimi ve candan olabilir
Her zaman neşeli,güleryüzlü
Şaka kaldırabilen
Sıcakkanlı biri
Seviyorum ben bu kızı :kiki:

Sevimli, yiğenlerin en güzeli. :p
Cana yakın, esprili, kafa dengi, delidolu, gerçek bi melek. :srl:
Çok seviyorum onu. :)

Geyik ve mizah yüklü mesajları ile tanınan bir üye idi.Nedense artık aktif değil.

Sabah,öğle,akşam hallerini fotoğraflayıp bizlerle paylaşan üyemizdi.
Fake dediler kıza gitti. : (

Tnimiyorum ama sevilen biriymis sanirim.

Resimlerinden güzel bir bayan olduğu âşikâr. Allah sevdiklerine bağışlasın.

maria kendi sevgilisinin konusunu açınca ben de kendi sevgilimin konusunu hortlatayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri