AhSen.'ce ..

Konu sahibi son olarak 4671 gün önce görüldü
Olmuyor sensiz..Geceleri hüzün çöker yüreğime..Sensizliğin hapsinde..Kimseyle de olmuyor.Her şey herkes seni bana anlatırken..Olamıyorum sensiz.
Yapamıyorum.
Özlüyorum sesinin her tonunu.
İliklerime kadar özlemle doluyum.
Ve..Her gece bel ki arar diyorum 4'ten sonra uyuya kalıyorum..

Ve yine yalnızlığı oynuyorum her zaman ki gibi.Bugün diğer günlerden farklı sanki..Güneş saklanmış kara bulutların arkasına,sıcaklık saçmıyor,yağmur damlacıkları tek tek yavaş yavaş damlıyor.Haykırsam gök delinir,bardaktan boşalırcasına akar yağmur biliyorum.

Geçtim cam kenarına
virgull.gif
yaktım bir sigara
virgull.gif
aldım kahvemi ve bir şiir kitabı.. Bunun adı HUZUR..Sonra daldım öylece.Bir şey eksikti..Evet evet Müzik yoktu. Vaaz geçilmezim ve duygularıma ortak olan şey..Açtım müslüm'den bir şarkı,isyanın dibini yaşıyordum içimden.

Sonra daldım birden.Dumanı her içime çekişim de bir den tüm sevgililerim geldi aklıma.Kimini ben terk ettim,kimi de beni..Ama öyle biri vardı ki..Ne terk etti,ne terk ettim.

Bazen verilen acıyı unutmak için başkalarına sığınak olursun,hatta koyunlarına girmek istersin.Öyle ya bu acının tarifini yapamazdın.Bırak seni istedikleri gibi sansınlar.Kim bilir ki çektiğin acıyı..

Kim ''NASILSIN''dediğin de''iyim' deyip yalan söylüyorsun dedi ki..
O demişti ama.
Bütün sevgililerim yalandan ibaret.Senden sonrakiler bile.
Affet..Hayatıma aldım senden sonra birilerini.Canımı yaktı.Seni unutma çabasına girer iken yaktı canımı.
Kendim kaşındım.
Her dumanı çektiğim de içime sevgili,seni de çekiyorum tüm benliğimle..
Şiirlerim artık mektup gibi oluyor.Dökemiyorum duygularımı,yazamıyorum şiir.
Şiirlerime yakıştırdım seni,Şiirlerim aşık oldular sana.Kıskandım tabi ki de.
Ah benim kadersiz alın yazım.
Mutluluk sana haram kılınmış.Lanetlenmişsin haberin yok.
Ve Tanrı seslenir..
ASLA iyileşemeyeceksin..

693Aglamak1.jpg

Elim ayağım titredi birden. Fark ettim ki aklıma sen geldin..Dinlediğim şarkılar hüzne boğuyor beni.
Hayallerimiz falan geliyor aklıma.
Sen geliyorsun ya..Tee içimde öyle bir acı oluyor ki
Nokta.gif

Tarifi yok işte anlıyor musun yok..
Bazen sende ki acıyı seviyorum diye yapmak isteyipde yapamadıklarımızı tek başıma yapmaya çalışıyorum.
Mesela; yağmurun altında ikimiz sırılsıklam olup sarılacaktık birbirimize. Ben yağmura çıkıyorum ama sana sarılmıyorum..Yağmur damlacıklarına sarılıyorum.
Ağlıyorum ve yüreğime damlıyor gözyaşlarım.Sensizlik kaçıyor her defasın da gözlerime..
Özledim be sevgili..
Ama öyle böyle değil hani valla özledim.
Hani ben sana hep derdim ya çocukluğumu çok özlüyorum diye.
Heh bak işte o kadar çok özlüyorum seni düşün yani.
Ah gönlüme yuva yapmış Yar/am..
Ben sana sevdalı,
Ben sana tutsak..
Senden başkasını sevemeyecekmiş gibi geliyor bana.
Elinden şekerini almış bir çocuk gibiyim.
Senide benden kader aldı..
Ağlamayacağım için sana söz vermiştim ya..
Kızma Ağlamıyorum.
Sadece Sensizlik kaçtı gözlerime..

Bütün sevgililerim yalandan ibaret.Senden sonrakiler bile.
Affet..Hayatıma aldım senden sonra birilerini.Canımı yaktı.Seni unutma çabasına girer iken yaktı canımı.

Kendim kaşındım.

Yurumek, biraz daha...Dudaklari morarsada yuzundeki safligin beyazi hala belli oluyor adimlarin.Retina(m)da sonu belli bir hikaye durmadan basa sariyor.Yuzu baskasina donuk sususlar ruhu orseliyor savuruyor,savruluyor...

Senle doldurdum geceyi yine tiklim tiklim...Ayaz kesmis ortalik, heyecanla uzuntu arasinda kalmis renkler sallana sallana uykuya dalarken teninde, heryer bembeyaz...
Ve sen, pamuk gibi karlara bata cika yuruyorsun ruhumun bozkirlarinda.Topal duslerimi de topluyorsun her adimda.
Rutubet kokulu duvarlarima vuruyor ay isigi.Hayata hep yabanci ruhumla, suskunlugumu ayni odaya kilitliyorum.
Yurege adim atamadan teslim bayragini cekmis sozlerin golgesi de avutmuyor artik, olume kulak kesilmis curetkâr bir fedakarlik vuku bulmus zincire bagli bedende, ikinci fecre ramak var..

Rengi belirsiz bir gunde karanligi gunes saniyor umudun ufkundan habersiz bakislar.Âmâ olanlardan urkup yolunu sasiriyor salincaktan ansizin dusen tumceler.Morlugu miras birakan soguk ve bir o kadar da sahte hayata aldanislar.

Aslinda yadirgamiyorum seni; giyim kusam ustune, fikirlerin infaz edildigi bir zamanda beni de faili mechuller arasina koymam anlasilabilir bir yerde...

Tozlu raflarda kalmis bir kitaptan farksiz ruhum, hangi yolda hangi sozu nelerden gecip vermis?
Baksana en ufak karartiyi yagmur yuklu buluta yoruyor.Daima ve asla arasinda zuhur eden gun dogup

dogup olurken, muhasebesinde borclu kaldigim iklimlere cekiliyor tumcelerim.Dili KARMASIK,
anla(ya)miyorum.Oyle ki; yeni yurumeye baslayan cocuk gibi, adimlari(mi) sasiriyorum.Hangisi bugunume aitti,
hangisi sana?

Sehrin denize bakan yani bir parca ruzgarla islanirken, sacak altinda armonika caliyor bana yasak gozler.
En durgun gorulen yerde yildirim gibi gurluyor duygular.Barok cerceveli dunyada dolasiyor ucuzlamis sevgi sozleri.
Besili fikirlerle gozu boyuyor.Koyu lacivert gokyuzu, uniformasinin onunu ilikliyordu kaslarini catarak.
Yine de istifini bozmuyordu.Gumus kadranli saatini kontrol ediyordu ara sira.
Kangrenlesen hayalet gibi simdi geri donme arzusu.Kemikleri ezilmis mesafelerin.Yurudukce aciyor, acitiyor.

Gogun sofrasindan nasipsiz kalmis bir bedevi; akli ucuk soyut rozetler takilmis, rituellerle dolu bosa gecen bulanik gunler.
Gozleri kapali itiyor gunesin kapisini, golgesinde yankilaniyor kahkahalar.Elleri terliyor sususlarin.Oysa sanilandan fazlasidir telasin icinde suruklenmek.Kabuktan siyrilip uryan bir durustur sessiz dokunuslarda.

Daha ne kadar calacak hayatimdan.Hangi vakit gelecegi bile mechul zamana esir nefesler var icimde.Garip...
Ruzgara savurduklarimi, ruzgarin koynundan calma telasi almis birilerini.Bunu Kim istedi ki? Dunde biraktigim firtinalara bakmadan ahkam kesiyorlar.Hangi atesin icindeki ates oldugumu kim bilebilir ki?Sapsari kesiliyor benzim,dudaklarim kipirdiyor ama konusamiyorum.Gozlerim dolasiyor hudutlari, derdimi anlatir gibi mirildaniyorum sessizden.Nafile...Ne kadar uzaktasin kalbime?Mum isigiyla ne kadar uzaga gidebilir ki insan? Ellerime kollarima yapisan bir seyler var, ayak bileklerime kenetlenen prangalar ve bir silkiniste geride biraktigim kimseler...Herseyin ustunu karaliyorum.Bir tek sen ve suskunlugum kaliyor.Bana anlat diyorlar; lâl oldum kimse bilmiyor.Hangi limana demirledigimi unuttugum gemilerim var.Sukutu giyip suskularin sahi olmak uzere yol aldigim ummanlarda kayboluslar.Belkide ben sucluyum tavan yapmis yalnizliktan.Ve mahkumum dil agirliginca.

Zaman kimilerine en iyi ilac, kimine eziyet.Vakit zifirde volta atiyor.Herkes uykuya dalmisken ben geceyi yakalamaya calisiyorum.Bahanelere sariliyorum, yazik ki bereket bekliyorum mavi(n)den.Hangi cikarin pesinde kostugunu bilmedigim bir esinti, tumcelerimi titretiyor.
Emanetciye birakilmis divane bir beser huviyetinde bedenim.Kanimi eritiyor sana sarfettigim cumle hece, ruhumda oyuklar...Yokluk dehlizinde hiclige acilan bir kapi, ayni colde donup dolasiyorum...Kizgin kumlar tane tane dusuyor issiz soguk yuregime.Asla sahip olamadigim hayalleri geri veriyorum ani anina...

Dünyada kusursuz iki insan vardır!
Bir ölmüştür, Biri de doğmamıştır...

Sen; herseyi terkedislerim.
Geceyle olan imtihanim, sukutu giyislerime neden sen...
Dogan gune umarsiz kalislarim.
Gogumu saran sancilarim...
Kendimi mahkum edislerim.
Gunes gormeyen odamin duvarlarinda asili duran pismanliklarim.
Sen; uzaklara dalislarim, surgun gunlerim.
Tam gun isigina ciktim derken etrafimi saran sis.
Sen; vaktinden once ruhumu cagiran azrailim...
Sen; bir tebessumun pesine omrumu adadigim hastalikli dusuncelerim.
Pranga ustune pranga vurdugum kizginliklarim.Bilipte soyleyemediklerim.
EKSIK yanim, ciplak ayaklarimla uzerinde yurudugum kor.
Ve 'Sen' , asla tamamlayamayacagim hikayem.

Bir kadin ona ettiginiz bir sozu,yillarca saklayip gerektigi yerde musait bir yerinize sokuyor. Rahat olun..

İyiyimdir hosumdur,
Benimde kotu bir huyum var,gozumden birisi dustugu zaman uzerine basarim.

Bir yürek ancak bir yürek ile takas edilir..

Yüreğini almadığım kişiye vermem yüreğimi.

"Ey önüne gelenin taptigi sevgili, bundan böyle sen hangi ütopyada tanriysan bilesin, ben orada ateistim"

Butun sairler sana mi asikti ki ?

Okudugum her siirde sen varsin..

Geri