AhSen.'ce ..

Konu sahibi son olarak 4670 gün önce görüldü
Pisman degilim seni sevmekten,sen adimi yakisan en guzel yarasin..

Ask verdigini geri almamaktir,bu yuzden gercek sevenler hep eksik kalirlar.

Allah'm actim ellerimi sana,beni seytan'n arkadasi olmus insanlardan uzak tut.. En sevdigim gun'de beni benden cikarma.. Bana yakismayan seyler yaptirma bana Allah'm.

Sen demistin ya rabbim ;

Kopegi bile kucumseme,kucumsemiyorum..

Beni bir yalanla rahat ettirme,bir gercekle acit..

Kimse kimsenin yerini almaz,ancak sen istersen verirsin o yeri ..

Nerede kaldigimizi bilmiyorum ama,yarim kalmamaliydik..

Gozlerini kapat melegim. Yaninda oldugumu, saclarinin her teline bir yildiz cumbusuyle dokundugumu, dokunurken tenine dolustugumu, dolastigimi hayal et, hisset ve helal et yoklugunu. Rengarenk ciceklerin actigi bir evde sana ayna oldugumu biliyorum, soluguna sokuldugumu, o cok sevdigin gulusumle uyudugunu, uyurken bana sarildigini biliyorum. Ben hala senin bana biraktigin yalnizligin miras`yedisiyim cunku. Yalnizligimi kimseyle paylasamiyorum iste. Karanligim cok kuytu bir hal aldi ve cekilmez biri oldugumu soyluyorlar her firsatta. Seni ozledigimi, olumune kendi canimdan omur verdimi, seni sonsuza kadar kaybettigimi bilmiyorlar. Bir gun kesisirse yolumuz ne olur yasiyor gibi yapma. Ben boyle olduguna inandigim icin vazgectim direnmekten, dirilme cabasini bu yuzden terkettim...

Adam sorar ;

Kaciniz ciplakliginiza guvenmek yerine,karakterinize guvenecek kadar kadinsiniz.

Kadin cevap verir ;

Kaciniz ciplak bedeni sahiplenmek yerine,ustunu ortecek kadar ADAM'siniz ?

Ayrildik iste.. abartmaya gerek yok..
Kisa bir sureligine olur gibi olursun..
Sonra yavas yavas dirilirsin..
Ama aklin ve kalbin onda.. hep arafta kalir..
Hepsi bu iste..
Bi kac gun, ay, yil belkide omur..
Kendine gelemessin..
Yuzun guler ama kalbin aglar..
Bedenin direnc gorunur ama ruhun yaslanir..
hep tezatliklar hep zitliklar icinde olursun..
Sonra aradan zaman gecer..
Biri cikar karsina..
Hah iste bu !! dersin..
Sonra onada alisirsin..
Seni seviyorumlar..
Oluyorumlar..
Bitiyorumlar..
derken..
Bide bakarsin o`da bitmis..
yani azizim..
biri `Seni cok seviyorum ; Sana oluyorum` derse..
Ardina bakma kac..
Cunku bu gercek degildir..
Kimse kimse icin olmez ve o kelimeyi kullanan YALAN soyluyordur..
bir sure sonra oda gidecektir..
Ve herseyi sil bastan ; basa alinir..
Tekrar kisa bir sureligine olmeler..
sonra yavas yavas dirilmeler..
vs.. vs....
Kisa bir dongu vesselam....
iyisimi...
Soyle Anne`ye Baba`ya Ese Dosta akrabaya..
helal sut emmis birini bulup gorucu usulu evlenmeye bak
Ne gerek var olmayan bir hayalin(ASK) pesinden dort nala kosmaya..
Evlen esine asik ol..
Rabbine asik ol..
Neyse azizim...
Susayim artik..
Oyle iste..

Once cok sevdigine inandirip sonra da hic sevmemis gibi gitmek, bir savasin ortasinda kalan cocugun duygularina benzer. O an hem ihaneti yasarsin, hem de zaferi. Cunku gidenin ardindan hem birseyleri kaybeder, hem de kazanirsin. Zaman denen bu agri kesiciyi sindirmeden once, onun sana biraktigi aciyi kendine ask diye kabul ettirirsin. Zamanla yalnizligi kendine sindirdikden sonra ise, aska aci diye seslenmeyi ogrenirsin. Yine de susmaktan vazgecemessin. Cunku susmak, gidenin ardindan ozlemektir, cok iyi bilirsin ....

İyi kadinlar kolay kolay gitmez..
Zoru gorunce terk etmez hemen oyle,ama eger gitmeyi kafasina koymussa,gider eninde sonunda..Yinede gitmeden once etrafina bir bakinir,gidisinden uzelecek,gucenecek var mi diye..Aglaya aglayada olsa,onuru icin gider..Ama asla sakat birakmaz giderken,gidiyorsa eger ; varliginin degerini gormedigi icindir..
Orda var olmanin birseye degmedigini anladigi icindir..

Ben gittim senden..

mission complete :D yoruldum :(
11296_505007959538469_1452729759_n.jpg

Sehrime donuyorum sanirim..Hic sevmedigim fakat benim dogdugum yere,anilarimin basladigi ve bittigi yere. Canim mi aciyor bilemiyorum ama icimde birseyler sizliyor.. Yorgunum ben aslinda,gelenden de biktim,gidenden de. Butun guzelliklerin altindan cikan cirkinliklerden de biktim.. Biktim anne anliyor musun ? Kizim diye yankilanmiyor odalarda sesin,mis gibi kokular gelmiyor burnuma senin o bulunmaz teninin kokusundan. Yoruldum anne anliyor musun ?

İyisimi Sen Beni Unut

-"Yüzünün yarısını bana vereceksin!"
Yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti. Öte yarısı film artisti olmak için evden kaçtı.
-"Ellerinden biri benim olsun!"
Ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu. Ötekisi hapse girdi.
-"Çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!"
Çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi. Geri kalan kısmını ise çocuk esirgeme kurumuna bağışladım.
-"Umutlarının aynısından bana da ısmarla!"
Umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım. Arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim.
-"Hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!"
Hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı. Diğer bölümlerin inşası sürmekte.
-"Herşeyini bana anlat!"
Herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler. Boşta kalanlarını da sucuk yaptılar.
-"Kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!"
Kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor. Öte katlarında zaten belalı yalnızlıklar yaşamakta.
-"Hiç ayrılmayalım!"
Ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: Sen karasalsın, ben ılıman. Ayrılıkların azınlığı bitki örtüsünden: Sende kaktüsler var, bende plastik vazo çiçekleri.
-"Saçmalıyorsun artık!"
Saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım. Kimisini alkol sanıp içtim.
Sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut!​
Küçük İskender

Ben Ölürsem

ben ölürsem karakutumu bulamayacaklar
ne bir aşk zerafeti
ne bir hayal tabiri.. küçücük ömrüm
hep rüzgar gülleri kokacak !

bir sinek cenazesinden dönmüşüm de sanki
agzım burnum kanyak
denizden yeni çıkartmışlar yagmurun ölüsünü
mevsimlerden napalm günlerden ilkbahar

hummalı sabrımın glayöllü dag köyleri