AhSen.'ce ..

Konu sahibi son olarak 4670 gün önce görüldü
Sukut olup sussam sana
Sen üstüne giyer misin sessiz kelimelerimi
Kurban etsem ben kendimi özlemine adim adim akla kara hallerimi
Sen temize çeker misin beni kendinde yar....

51146380tv0.gif

Sehrime gel sevgilim..Yarin cik gel..
Birak herseyi bir bekleyenim var de cik gel...
Gelki bu sehir adimlarinla anlamlansin..
Gelki bu sehir nefretim olmaktan ciksin..
Gelki nefes alayim..
Gel..

Ope ope doyamayacagim iki sey istiyorum.
Biri sen.
Digeri senden olan..

Uyudun mu yar..
Kapadin mi bakmaya kiyamadigim gozlerini..
Ruyalara daldin mi..
Napiyorsun yar..Nefesimi kestin yar..
Nefesin kesilsin..diririri...

Hep merak ederim: Nereye gider bu bilgisayarların, cep telefonlarının posta kutularından silinen mesajlar, mektuplar, yazılar... Onca harf, cümle, satır?.. Sanal âlemin görünmez kablolarına tutunup bir ekrandan yüreklere ulaşan haykırışlar, özlemle tuşlanmış, mesaj kutularında saklanmış aşklar... ne olur silinince?.. Uzay boşluğunda dağılır mı? Yoksa bir yerlerde saklanır mı? Bir gün yeniden toplanır mı? Silinmiş yazılar diyarında... Bir pişmanlık kurultayında... Ya ölenler? Onlar hangi keşfedilmemiş ülkeye gider?..

Savasipta yenilmek boylesi olsa gerek.. İstedigini alamamak.. Bazen kendine kaldiginda insan acar joyturk akustik dusuncek coook vakti vardir artik. Muzik hafif hafif arkadan calarken ozledigini animsarsin. Aslinda hic unutmamissindir ama iste animsarsin. Yaslar birikir gozlerine sicak bi yanma hissi kaplar bedenini yureginden gelen aciyi tum bedeninde doruklarda hissedersin! Ozleyipte soyleyememenin acisi beynini kemirmeye baslar sonra farkedersin 1 saattir ellerinin arasinda basin oturuyosun vaktin nasil gectigini de anlamamissin sadece ozlemissin sadece dusunmussun. Cakmak gozlere bakmayali o gozlerin senle bulusamamasinin ardindan uzun vakitler gecmis bi dusun koskoca seneler hatta.. Miladini hatirlarsin tanistiginiz tarihi onu ilk gordugun saati dakikayi beynine kazimissin ya yas gunu ilan edersin o gunu. Hafifce gulumserken bulursun kendini onu gordugun dakikadan bu yana milyarlarca dakika gecmis ama sen ayni hevesle heyecanla onu seviyosun ya gulumsersin iste. Konduramadigin opucukler beynini ele gecirir sen onu yar yapamazken o baskasinin kollarinda dizlerinde elleri baskasinin sacinin arasinda . Sonra gulumseme yerini yeniden bi yanmaya aciya bogulmaya birakir . Ansizin gozlerinden bosalan yaslarda hickiriklarinda bogulursun. Kalbin hizla atmaya baslar yataga girersin kafana cekersin yorgani olumune aglarsin. Arkadan calan muzik Hande Yener-Don Bana tam da bu anlarda bu kadar uyumlu olabilirdi. Ne olur sanki ayni yerde ciksan karsima ...

Geri