Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öylesin tabi Bitanem :srl:
Yoksa bu kadar kolay kaynamaz kanım sana :srl:
Kaynatmak için çok uğraştılar ama senin gibi iyi niyetli değidi o sahis ve benim 6. hissim gucludur ne hissedersem o doğru çıkıyor. İcimde de senin zerre kötü olabileceğin hissi varsa sabah cenazem çıksın evden. Sen sevmiş isen iyi diyorsan iyidir. Maria az çok biliyorum kötü bi tarafını görmedim. Maviyi de yeni yeni görüyorum, kendi halinde biri.
Oncelikle guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim bitanem. Allah korusun oyle seyler soyleme ki bebegim burda amacim ne olabilir ki evet demis oldugun gibi kotu dusuncelere sahip olan insanlar var resimlerimi attigim gun amacimin erkek toplama oldugunu soyleyenlerde oldu fakat ben artik takmiyorum cunku baktim ki o kisi ciddi anlamda kaale alincak biri degilmis. Kizdim cok kirildimda ama simdi sizi tanidigim icin cok ta mutlu oldum ne demisler bebegim az insan cok huzur. Forum daki herkes bizi cok cok sevmek zorunda degil sadece saygili olmalari yeterli benim icin baskada bir beklentim yok kimseden klavyeye yapismis hayati sanaldan ibaret olan insanlar degiliz diye dusunuyorum,herkes nerde ne yapmasi gerektigini biliyor kanimca kimse hakkinda kotu dusuncelere sahip degilim herkesin gonlune gore versin yarabbim Ama su bir gercek oncelikle Maria Puder'mle tanistim,dertlestim. Sonra TıLsıM'a anlattim sorunlarimi beni kirmadan dinledi. Sonra resimlerimi koyduktan sonra Fasl-i Mavi'nin simsicak olusunu hissettim.. ve en son seninle isindik birbirimize Calypso'm.. Yetersiniz ki ..
Atlamadan sonra Arda ile kader arkadasi oldugumuzu ogrendim,sonra yazilarini begenerek takip ettigim DoGu ile uzaktanda olsa dostlugumuzun oldugunu hissettim.. Koskoca forumda sadece bu kadar Daha ne olsun ki ..
Senin guzelligini kıskanmış ondan demiştir. Senin gibi hayatım sanal değil benim deseydin ne kadar kötü niyetliler ya :pat: Boşver takma sen onları hep konusur Allah korkusu olmayan.
Seviyorum seni ben :kiss:
AhSen. bitanem biz varız herkez hikaye , bak benim bir sürü arkadaşım vardı 1 kişi yüzünden ben gerçek dost sandığım kişiyi kaybettim , yediğimiz içtiğimiz , sırlarımız okadar çok tu ki , herşeyimizi paylaştık , hatta okadar kıskandılar ki bizi , bizi çıkıyoruz dediler dostumla onu bile yakıştırdılar , ama sonra hayatıma biri girdi ve herşeyi mahvetti , aslında ona kızmıyorum biliyormusun mahvettiği için sadece minettarım bana gerçek yüzleri gösterdiği için , ama nede olsa insanın canı acıyo , alışıcam biliyorum , ve sizler oldukca AhSen.Maria Puder ,o kişilerin hiç biri aklıma gelmiyo , şimdi daha huzurluyum 10 kişi olcağına 2, 3 kişi olsun yanımda gerçek dostlarım olsun yeterde artar bile cansınsınız sizya iyki varsınız