Ahmosis

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örtmen hanımın konusu yenimi açılıyor diye şaşırmayın sildiriyor çünkü o bir cool :D

Çok iyi kalpli biri yüreği güzel yüzü güzel sempatik vefalı falan baya uzar bu yarıda keselim :D Kafa dengi olmamız muhabbetimizi eğlenceli kılıyor. kısaca on numero insan iyi ki var iyi tanımışız tarafımdan bolca sevilir :umursama:

Niye bu kisin konusu yokmus ki. :T:

O bir cilekli suttur, nese yumagidir, guzeldirde masallah, sevilir ve sayilir. Hersey gonlunce olsun (:

Nurani varlık :melek:
Muhabbeti çekiliyor ; denedim , gördüm.
Yeni tanıştık biz gerçekten.

birbirimize kelimelikte sinsice tuzaklar kurduğumuz güzel zamanlar geçirmiştik. hangimizin daha sinsi olduğunu Allah bilir.

Avatarlarında hep gülen hatunları kullanarak dikkatimi çekmiştir.Bense onun aylar öncesinde şen şakrak, içi kıpır kıpır biri olarak hayal ederdim. Şimdi nedense ne kadar gülerse gülsün hüzünlü gibi geliyor bana.

Daha önce yazdım diye anımsıyorum , sıcakkanlı ve neşelidir sohbeti tatlıdır .Gözlerimin aradığı kişilerin başındadır, geldiğimde oldukça aktifti yine aktif olsun.Seviliyorsun tatlım:)

Her şeyin en iyisini hak eden, zamanında tanışma fırsatı bulduğum çileğin her hali.

Forumun eski üyelerinden zararsız sessiz sakin takılan birisi.

Tuhaf ama sanki hergün forumda görüyormuşum gibi geliyor (aslında girmiyor)

Nerelerde acaba

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok sıcak kanlı birine çarçabuk ısınan biri değilim ama bu kızda bir şey var
böyle ılık bir rüzgar gibi içine işliyor yorumları sohbeti
nicki desen ayrı bir güzel
kendi desen dillere destan
maşallaah hocam

Ah-Mosis. Kenacort-A tavsiyesi ile bir dönem iç dudağıma illet olan aft belasından beni kurtardığı için kendisine halen müteşekkirimdir. Antik Mısır hayranı olduğunu anımsıyorum acaba Mısır'a mı gidip oraya mı yerleşti n'aptı da ortada yok yine? :aeg: Forumda olması gereken kişilerden kesinlikle.​

Seni çok özledim telefonuna ulaşamıyorum uğrarsan mutlaka haber ver.

Dudağımıza bal sürüb yiten azalar listesi'ndeki bir isim, Ahmosis. Nefertari'sini bulub, piramidine çekilmiş olabilir... Ü Z Ü C Ü.

hep yazılarımdan tanırdı beni değişik nickler alıp üye olurdum direk profiline yazardım ender senmisin derdi. Hep güler yüzlü idi kalbinden kötülük olmayan nadir insanlardandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri