Ahmet'in nesi olur?

Konu sahibi son olarak 583 gün önce görüldü

Ahmet'in nesi olur?

• Babası

Kullanılan: 0 0.0%
  • Amcası

• Dedesi

• Kendisi

• Ben bilmem eşim bilir

• Oğlu

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen adam Ahmet'in nesi olur?

Ve cevabı bilmiyorum 2 dakika düşündüm açıklık getiremeyince Vazgeçtim

Kendisi diyenler ve diyecekler şunu düşünsün. Sen Ahmetsin, senin oğlun benim oğlumun babası. Yani senin oğlun benim oğlum değil benim oğlumun babası. Sen neyimsin Önce öyle kendi geliyor ama ilk 4 seçenek çıkmadı

Arada ilişkilendirmeyi yapabilen lütfen sebebini de yazsın. Neden dolayı o'su oluyor falan gibi.

Gelini olmaz mı Ahmet'in.
Ahmet'in oğluna X dersek X'inde oğlu Y olsa
Y hem xin hemde diğer kişinin çocugu olduğuna göre bir çocuğun da ebeveynleri anne baba olduğuna göre o bilinmeyen kişi annedir. Ahmet'in oğlu kadının eşidir. Ahmet'inde gelinidir bence.

Gelini olmaz mı Ahmet'in.
Ahmet'in oğluna X dersek X'inde oğlu Y olsa
Y hem xin hemde diğer kişinin çocugu olduğuna göre bir çocuğun da ebeveynleri anne baba olduğuna göre o bilinmeyen kişi annedir. Ahmet'in oğlu kadının eşidir. Ahmet'inde gelinidir bence.

ADAM diyor nasıl gelini olacak:)

Adam bence orda yanıltmaca -.-

O zaman oğlu olur.

ml7byf.png4

*flys away*

Soru bir yanda dursun da, Türkiye bu soru ile nasıl çalkalanıyor, onu anlamadım ben. Oğlu diyenler ile babası diyenler arasında taşlı sopalı kavga mı çıktı? :T:

Soru bir yanda dursun da, Türkiye bu soru ile nasıl çalkalanıyor, onu anlamadım ben. Oğlu diyenler ile babası diyenler arasında taşlı sopalı kavga mı çıktı? :T:

Siz in vereceğiniz cevap önemli soru değil hadi orasını kaldıralım ,madem rahatsız oldunuz sanırım ?Kaldırdık buyrun

Şaka yapıyorum yahu, rahatsız olduğum bir durum yok ve bu kadar alınmanıza gerek yok. =)

Arkadaşım ben alınganlık yapmadım..Sadece rahatsız olduğunuzu düşündüm ve mutlu olacağını düşünerek ..o bölümü sildim..

Tamam, simdi diyelim ki ben bir adamim. Benim oglumun babasi, Ahmet'in ogludur (ama baba olan benim, nasil Ahmetin oglu benim cocugumun babasi oluyor, burada bir yanlislik var) Farzedelim ki, yanlislik yok. Ozaman Ahmet, oglumun dedesi oluyor. Ozaman Ahmet benim babam. Yani ben Ahmetin ogluyum. Cevap: oglu

Tamam, simdi diyelim ki ben bir adamim. Benim oglumun babasi, Ahmet'in ogludur (ama baba olan benim, nasil Ahmetin oglu benim cocugumun babasi oluyor, burada bir yanlislik var) Farzedelim ki, yanlislik yok. Ozaman Ahmet, oglumun dedesi oluyor. Ozaman Ahmet benim babam. Yani ben Ahmetin ogluyum. Cevap: Kendisi

Şaşırdınmı :)

Oğlu işte nereye bakacaksın, otorite misin?.d

Geri