Ahmet Türk: Bu süreci bozan Kürtler olmayacak

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
AKP bunca zaman içerisinde terörden faydalandı ısmail. Örnek olarak İŞİD`i AKP HÜKÜMETİ DESTEKLEDİ Akabinde şuan suriyede kurulan hükümet İŞİD hükümeti. Ama İŞİD ı yıkmak ıcın kürtleri öne sürdüler. kısaca AKP`nin suana kadar ayakda kalma sebebi terördür.
Öcalan 1999 tarıhınde yakalandiğinda ülkede sıfır terör vardı. 2002 genel secımlerınde akp iktidar olunca nedense her yerde terör fıskırdı. Tıpkı gabardakı cizredekı batmandakı petrol gıbı terörde akp nın hukumetının eserıdır

Bak bundada yanıldın ismail
Asla özal rüsveti kaldırmadı tam tersıne ona zemın hazırladı. örnek benim memurum işi bilir dıyerek . Kacak malboro sigarası ilk özal zamanında ülkeye girdi. Kacak döviz hayali ihracat özal donemınde ülkeye girdi.

yahu nedense hep demirel den özal dan örnek verıyorsunda eksık verıyorsun ismail. Zaten AKP ye ne olursa ya asala yada pkk olmadı dıs güclerden gelıyor. Dolar cıkar trump yapar Petrol düşer ptin yapar. Yoğurt maya tutmaz netanhayu yapar . Madem bunlar oluyorda nedense 25 yıldır ülkesını ağlatan iktidar neden birsey yapmıyor ismail. Madem dışa bağimlı değiliz madem ABD güdümünde değiliz. Oysa kapatalım kürecıki çıkalım nato dan

Bak sana birsey anlatacağim ismail.

Gecenlerde Özbekistan azerbaycan kazakistan ve eskı sovyetlerde bulunan suan bağimsiz olan türki cumhuriyetlere senin sayın dunya liderin ugruna namaz vakıtlerını değiştirdiğiniz Kıblenızı inkar ettiğiniz recep tayyip erdoğan baskanlık etti. Amac türk dunyasını bir arada tutup ortadoğuda basarılı olmak . O gün toplantıda olan kazakistan cumhurbaskanı çıktı hem GKRC ( Kıbrıs rum lideri ) liderine Devlet Dostluk Nişanı verdi. Ve Güney kıbrıs da elcılık acıp rum kesımını tanıdı.
Kısaca akp herseyde basarısız olduğu gerceği bir kez daha gün yuzune cıktı:
Ekonomı dersen zaten ortada .
Komsularla ilişkı desenız ortada Şimdi sana sorsam amerıka kıskanıyor almanya kapıda beklıyor japonya müslüman oldu bırleselim dıyor. hepsı bizi kıskanıyor
Yahu Surıyede bulunan süleyman sah turbesının yerını bile değiştirdiniz @ismail89
Adam sağliğinda bile bu kadar gezmedi .
Adalet hukuk yargı sistemi ALLAH`a emanet diyeceğimde onuda sizin günahınıza ortak etmeyim. Sonucda Makaramı bakara mı diye zaten onu ve ona ınanlarıda ayaklar altına aldınız.
,
Kısaca @ismail89
üstünüzde kan var Kan.
Roboskide öldürülen cocukların kanı var.
Türkan saylan ın kanı var.
Tuncelı de öldürülen gencecık universite öğrencısi gülistan dokunun kanı var.
Çocuguna bir cıft ayakkabı alamayan köpruden atlayan işcının kanı var.
Yer altında çalişan madencılerın ahı var @ismail89
Somada tekmelediğiniz işçinin alın teri var yakanızda
Konusturma beni @ismail89
hastayım sinirim cıkıyor kardesım :*
Sen Dünya'ya çok ters bir açıdan bakıyorsun. Farklı algılaman doğal. Bir olayı farklı açılardan görmek de kötü bir şey değil. Bizim başarı ölçümüz de farklı.

Bakış açısı her zaman algıyı ve oluşan fikirleri etkiler.

Ben senin açındanda çok baktım ismail.
Emine nın ağladiğinida gördüm tayyıp ın dön gel dediğinide gordum.
habur da gecenlerıde gordum. Megrı megrı yı soyleyenleride gordum . Orada ağlayanlarıda gordum.
Sizin basarı ölcüleriniz.
Atanamayan öğretmelere Jooplarla saldırmak taziklı su sıkmak
Sizin basarınız Secım zamanı Kürtlere kardesım demek secım bıtince terorist demek.
Sizin basarınız kandırıldımlar yanıldımlar
Sizin basarınız maden ocaklarında silahlı saldırıya ugrayan madencıler
Sizin basarınız ATATÜRK adına tahamül edememeniz.
Sizın basarınız Roboskı de Kobanıde öldurdüğünüz Çocuklar
Sizin basarınız 6 yasındakı cocuğa nıkah ıznı vermek
Sizin basarınız AMASRA DA ÖLEN madencıler ıcın kader demek
Sizin basarınız her gün öldurulen kadınlar
Unutma @ismail89
ALLAH dan korkmadınız ama asla ve asla kuldan hiç utanmadınız.
Zaten utansaydınız TRUMP geelcek dıye memura izin vermezdınız. Hangı ulkede bu yapildi
Utansaydınız Ülkeyı kuran adama saygı duymak olurdu ARABİSTAN prensi için milli yas ılan etmek olmazdı

Sen Dünya'ya çok ters bir açıdan bakıyorsun. Farklı algılaman doğal. Bir olayı farklı açılardan görmek de kötü bir şey deği Bizim başarı ölçümüz de farklı.

Bakış açısı her zaman algıyı ve fikirlerietkiler.

Ben senin açındanda çok baktım ismail.
Emine nın ağladiğinida gördüm tayyıp ın dön gel dediğinide gordum.
habur da gecenlerıde gordum. Megrı megrı yı soyleyenleride gordum . Orada ağlayanlarıda gordum.
Sizin basarı ölcüleriniz.
Atanamayan öğretmelere Jooplarla saldırmak taziklı su sıkmak
Sizin basarınız Secım zamanı Kürtlere kardesım demek secım bıtince terorist demek.
Sizin basarınız kandırıldımlar yanıldımlar
Sizin basarınız maden ocaklarında silahlı saldırıya ugrayan madencıler
Sizin basarınız ATATÜRK adına tahamül edememeniz.
Sizın basarınız Roboskı de Kobanıde öldurdüğünüz Çocuklar
Sizin basarınız 6 yasındakı cocuğa nıkah ıznı vermek
Sizin basarınız AMASRA DA ÖLEN madencıler ıcın kader demek
Sizin basarınız her gün öldurulen kadınlar
Unutma @ismail89
ALLAH dan korkmadınız ama asla ve asla kuldan hiç utanmadınız.
Zaten utansaydınız TRUMP geelcek dıye memura izin vermezdınız. Hangı ulkede bu yapildi
Utansaydınız Ülkeyı kuran adama saygı duymak olurdu ARABİSTAN prensi için milli yas ılan etmek olmazdı
Robotski ve Kobani'de Pekeke'nin yaptığı katliamlar neden Akape'nin suçu oluyor? Yazdığım gibi sen Dünya'ya çok yanlış bir açıdan bakıyorsun.
Sizin kültürünüzün bir parçası olan kadın cinayetleri neden Akepe'nin suçu oluyor? Çağdaş olmayı öğrenin artık.
Arabistan Prensi için yas tutuldu da bundan ben niye bihaberim?

Neyse, bozma sinirlerini. Meyhaneden bakınca her şey farklı görünüyor olmalı.

Senin neyden haberin var Uluslararası siyaset bilim uzmanı @ismail8

Bizim kültürümüzün parcası kadınlardır evet
Ama sen bizim kültüre ait olmadiğindan bilmezsın bunu
kadın cinayetlerı araştırılsın önergesi meclisde AKP- MHP tarafından red edildi. Sanırım mart ayı felandı ismail.
Önergeyi verende Bizim kültürümüz olan DEM parti
Roboski olayı diğer adıyla uludere olayıdır @ismail89
o olayı PEKEKE yapmadı ismail. Sana kalsa ülkede herseyı pekeke yapıyor. Şimdı aksam marketde ekmek kalmasa onuda pekeke yaptı dersin. 2018 yılında TSK yapildiği artık gün yüzüne cıkmıs durumda ve devlet ailelerden özür diledi. Şimdı dıyedeksın kı tsk ıle akp ne alaka o donemın genelkurmay baskanı kım biliıormusun ?
Hanı kendınız kurup kendınız oynadınız ya
15 temmuz destanı tıyatrosu donemınde genelkurmay baskanı olan hulusı akardı :)
Bosuna demedım akp kendı terorunu yarattı dıye :)
Arabıstan prensı değil duzelteyım özür dileyerekden senden
Affına sığınıyuorum uluslararası sıyaset bilim uzmanı @ismail89
Arabıstan kraLı olacakdı

Oysa suudi kralına yas ılan edenler o donem ırak dakı pence hareketınde yaralanan 9 asker ıcın milli yas ılan etmedıler. Sorsan benden vatanseversın ismail. Sorsan benden once kosarsın ama sen ancak tayyipin pesınden kosarsın :)

Yok artık meyhaneye gıtmıyorum . Artık hedefım dıyarbakır silvan ılce baskanliğina uye kaydı yapmak baksana ısmaıl onlarda artık sazlı sözlu eglenceye baslamıs.c :D
Bız bosa barda pavyon da harcamısız ömrumuzu :D

Robotski ve Kobani'de Pekeke'nin yaptığı katliamlar neden Akape'nin suçu oluyor? Yazdığım gibi sen Dünya'ya çok yanlış bir açıdan bakıyorsun.
Sizin kültürünüzün bir parçası olan kadın cinayetleri neden Akepe'nin suçu oluyor? Çağdaş olmayı öğrenin artık.
Arabistan Prensi için yas tutuldu da bundan ben niye bihaberim?

Neyse, bozma sinirlerini. Meyhaneden bakınca her şey farklı görünüyor olmalı.

Senin neyden haberin var Uluslararası siyaset bilim uzmanı @ismail8

Bizim kültürümüzün parcası kadınlardır evet
Ama sen bizim kültüre ait olmadiğindan bilmezsın bunu
kadın cinayetlerı araştırılsın önergesi meclisde AKP- MHP tarafından red edildi. Sanırım mart ayı felandı ismail.
Önergeyi verende Bizim kültürümüz olan DEM parti
Roboski olayı diğer adıyla uludere olayıdır @ismail89
o olayı PEKEKE yapmadı ismail. Sana kalsa ülkede herseyı pekeke yapıyor. Şimdı aksam marketde ekmek kalmasa onuda pekeke yaptı dersin. 2018 yılında TSK yapildiği artık gün yüzüne cıkmıs durumda ve devlet ailelerden özür diledi. Şimdı dıyedeksın kı tsk ıle akp ne alaka o donemın genelkurmay baskanı kım biliıormusun ?
Hanı kendınız kurup kendınız oynadınız ya
15 temmuz destanı tıyatrosu donemınde genelkurmay baskanı olan hulusı akardı :)
Bosuna demedım akp kendı terorunu yarattı dıye :)
Arabıstan prensı değil duzelteyım özür dileyerekden senden
Affına sığınıyuorum uluslararası sıyaset bilim uzmanı @ismail89
Arabıstan kraLı olacakdı

Oysa suudi kralına yas ılan edenler o donem ırak dakı pence hareketınde yaralanan 9 asker ıcın milli yas ılan etmedıler. Sorsan benden vatanseversın ismail. Sorsan benden once kosarsın ama sen ancak tayyipin pesınden kosarsın :)

Yok artık meyhaneye gıtmıyorum . Artık hedefım dıyarbakır silvan ılce baskanliğina uye kaydı yapmak baksana ısmaıl onlarda artık sazlı sözlu eglenceye baslamıs.c :D
Bız bosa barda pavyon da harcamısız ömrumuzu :D
Sen çok yalnş yerlerden bilgi edinip gerçek sanıyorsun. Ara sıra da ayık kafayla doğru yerlerden bilgi edin.

Geri