Ahmet Kaya

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
akp'nin çözüm süreci saçmalığı nedeniyle bir anda itibar kazanmış terör sevici.. e çözüm sürecinin ihanet süreci olduğu tescillendiğine göre, akp de bu girişimden vazgeçtiğine göre, bu adamın itibarlı kalması günün şartlarına uymuyor..

he benim gibiler için zaten problem yok, bizim için terör yandaşı her zaman aynıdır. ama pozisyonunu iktidarın tutumuna göre belirleyenler ve de iktidarın kendisi için bu adamın itibarlı bir halde unutulması kabul edilemez.
yahu bugün birisi çıkıp "vallahi apoyu özledik" dese yaka paça içeri tıkacaksınız belki, aynı şeyi 20 yıl önce söyleyen niye hain değil de kahraman oluyor gözünüzde, mantığı ne bunun?

Türkiyede sesiyle ön plana çıkmış en etkileyici sese sahip olan sanatçıların başında gelir.
Vatan haini veya pkk sempatizani diye yaftalamara maruz kalması onu hiç itibarsızlaşmadı aksine büyüttü sanırım bunun sırrı o eşsiz şarkıları ve sesin.
.

Başıma neler geldi sana diyemedim der kendisi.
Ve hep şarkının aynı yerinde hıçkırıklara boğar beni.
Siyasetin dibine vurduğum anlarda bile görüşüm belli olsa da benim içime işleyen başka kimse yok onun şarkılarındaki gibi.
Yeminli tercüman gibisin.

Ahmet Kaya'nın karalama kampanyasını, son zamanlarda Can Dündar'ın MİT tırları haberine benzetiyorum.

İkisinde de gazetecilerin büyük payı var:
Ahmet Kaya'nın bir hain olduğunu ilan eden ilk gazete muhtemelen Hürriyet'tir. Hürriyet Gazetesi, 14 Şubat 1999 tarihli haberinde, Ahmet Kaya'nın Türkiye'nin bir kısmı bölünmüş şekilde bir Kürdistan haritası ve Abdullah Öcalan posteri önünde konser verdiği bilgisini geçmiş. Sonrasında Ahmet Kaya tutuklanmış ama mahkeme Hürriyet'ten bahsi geçen fotoğrafları, ses kayıtlarını ve videoları istemiş. Kaynak: Sabah

Hürriyet'in cevabı şu olmuş: "Elimizde herhangi bir belge bulunmamaktır."

863934063750.jpg

Tıpkı Can Dündar'ın MİT tırlarının IŞİD'e gittiğine dair belge istendiğinde, "Elimizde herhangi bir belge yok, bizim yaptığımız gazeteciliktir. Gazetecilğin getirdiği şeyi yapıyoruz." demesi gibi.

He siyasi görüşü yine de burada anlatılmak istendiği gibidir. O ayrı. Çünkü "Biz Apo'yu özledik." diye şarkı söylediğini de biliyoruz.

Herşeyi geçtim, ilk posttaki gibi. Siyasi görüşüyle değil, sanatıyla ilgileniyorum. Yeri geldiğinde Şivan Perver de dinliyorum ben.

Şarkıları güzel olsa da " vallahi apoyu özledik vallahi gardaşımız özledik " diyebilecek kadar alçak bir pkk sempatizanıdır ..

Türkiye de eşi benzeri bulunmayan bir sese ve türkülere sahiptir kendisi.
Siyasi görüşü,ideolojisi her ne olursa olsun severek dinlerim.
Müzik evrenseldir !
Bugün çatal fırlatıp asker kaçağı gezen sanatçıdan tutun da askere gitmemek için yurtdışında futbol oynamaya devam eden futbolcuyla bana göre aynı karakterdedir .

Ahmet Kaya ya pkk sempatizanı olduğu için tepki gösterilip dinlenilmeyecekse bu yukarıda bahsettiğim sanatçılara futbolcularada tepki gösterilmeli .

Dipçe : Forumda beni faşist olarak görenlere burdan selamlarımı iletir gözlerinden öperim :)

Açıkçası kendisini beğenmiyorum. Şarkılarını da beğenmiyorum çoğunun sözlerinde daglar karakollar geçiyor ( bkz: pkk ) yanii sözleri güzel diyen bi incelesin : )) ayrica ayan beyan pkk seviciligi ortada olan insan.

Türkiye de eşi benzeri bulunmayan bir sese ve türkülere sahiptir kendisi.
Siyasi görüşü,ideolojisi her ne olursa olsun severek dinlerim.
Müzik evrenseldir !
Bugün çatal fırlatıp asker kaçağı gezen sanatçıdan tutun da askere gitmemek için yurtdışında futbol oynamaya devam eden futbolcuyla bana göre aynı karakterdedir .

Ahmet Kaya ya pkk sempatizanı olduğu için tepki gösterilip dinlenilmeyecekse bu yukarıda bahsettiğim sanatçılara futbolcularada tepki gösterilmeli .

Dipçe : Forumda beni faşist olarak görenlere burdan selamlarımı iletir gözlerinden öperim :)
Valla o futbolcuları da sevmiyoruz.. Ayrıca bedelli askerlik var artık basit bir araştırma görevlisi bile bedelli yapıyor.
Bir insanı askere gitmek istememesi kötü karsilanmamali, fetö yüzünden askeriye yıllardır ne halde adam o ortama girmek istemiyor mesele bu.

Valla o futbolcuları da sevmiyoruz.. Ayrıca bedelli askerlik var artık basit bir araştırma görevlisi bile bedelli yapıyor.
Bir insanı askere gitmek istememesi kötü karsilanmamali, fetö yüzünden askeriye yıllardır ne halde adam o ortama girmek istemiyor mesele bu.

Bir insanın askere gitmemek için 40 takla atıp daha sonra yeni kapı mitinginde ve buna benzer mitinglerde elinde Türk bayrağıyla şov yapmasıda hoş karşılanmamalı o vakit :)

Ayrıca askeriye yıllardır feto nun elinde değildi. Her konuyu Erdoğan gibi feto yu bağlamayın:)

İnsanların Feto yüzünden askere gitmek istememelerini de yeni duydum :D

Bir insanın askere gitmemek için 40 takla atıp daha sonra yeni kapı mitinginde ve buna benzer mitinglerde elinde Türk bayrağıyla şov yapmasıda hoş karşılanmamalı o vakit :)

Ayrıca askeriye yıllardır feto nun elinde değildi. Her konuyu Erdoğan gibi feto yu bağlamayın:)

İnsanların Feto yüzünden askere gitmek istememelerini de yeni duydum :D

Bir insanın askere gitmek istememesini abes karsilamiyorum. Gündemi nasıl takip ediyorsunuz merak ediyorum açıkçası. Bahsedilen örgüt 40 yıllık bir yapılanma. Her sey o olmasa da askeriyenin disiplinini zor şartlarını herkes bilir. Insanlarin bunu isteyebiliyor. Profesyonel olmayan askerlerin dağlarda ( erlerin ) olması uygun değildir. Konu basligindan sapti

Kendimi bildim bileli siyasi düşüncesi ve bazı davranışlarından dolayı hiç dinlemedim. En son düşüncemi kırıp dinledim sonuçta ölmüş biri ve zaten yasal bir şekilde dinlemiyoruz, ses ve yazar olarak harika biri ama kişiliğini aynı bulmuyorum.

Akrabalık bağım var ona göre sallayın adama :T:

Kıymeti bilinememiş değerli şarkıcıdır. :)
Hürriyet gazetesi iftiralar atmıştır.

Bu adamı eleştiren adamların kişiiğine bakmak bile haklı olduğunu anlamak için yeter.

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş, Reha Muhtar, Fatih Altaylı, Ertuğrul Özkök, Müge anlı vs vs

Faşistler tarafından vatandan haksız yere gönderildi.

Çok severim..Ahmet Kaya şarkılarıyla sevmiş ve ayrılık acısı çekmiş olanlara selam olsun..
Saygı Rahmetle anıyorum abimi..

[YOUTUBE]RUBvMkSWxrM[/YOUTUBE]​

Kendisini zerre sevmem, şarkılarını da sevmem. Zîrâ; bebek kâtili, şehîdlerimin kanını döktüren "Abdullah Öcalan" denen terörist başına şarkı yapan, şeref ve haysiyet yoksunu birisini dinlemem. Yakın çevremde dinleyen herkes ile de bağlantımı keserim. Bu yorum birazdan kaldırılır, hiç sorun değil.

Mert ÖZTAŞ

Zaten bu ülkenin iyiliğini düşünen kim varsa bir şekilde onu kesildi neyse seven sever sevmeyen sevmez

Her şarkısıyla insanı kendinden geçirir.

Geri