Ahmet Kaya

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Şöyle de birşey varmış..

[YOUTUBE]oVpZ2IjCFy4[/YOUTUBE]

-Uykum arasında çağırdığım çocukluk sesim

Bu adamın sarkıları da olmasa 'O Ses Türkiye'de ne söyleyecekti bu yarısmacılar.

"Hani Benim Gençliğim Anne "

Hayatını bilmiyorum, ama birkaç şarkısını dinlemişliğim var. Ayrıca Cihangir'de bir yazı vardı

'Gerek yok ne sana ne acılara, Ahmet Kaya'nın da dediği gibi biraz da sen ağla'

Şiir sokakta'ya uygun mudur?

Herkesin bir Ahmet Kaya şarkısı vardır. Nasıl ki Orhan Gencebay ve Sezen Aksu şarkımızın olduğu gibi..

illa gönlünüzden bir tele dokunmuştur.
Severek dinliyorum sarkilarini..

Onu ve şarkılarını anlatırken hangi kelimeyi yazsam kullanmadığım her güzel kelimenin darılacağı güzel insan.

Kişiliğini de sevmem, şarkılarınıda dinlemem dinleyene saygı duyarım sadece

tek bir prensibi var yazdigi ve soyledigi parcalari onu anlayanlara degil anlamayan kitlelere yapmistir ömur de sozde yetmez anlatmaya ruhlara konser veren tek varlik.

seven manyak gibi seviyor sevmeyen de tam anlamıyla sevmiyor adamı. bu ne çıldırtan denge?

Bir Türk ve insan olarak, Apo'yu lideri olarak gören ve ona tapma noktasında olan hiç kimseyi sevmediğim gibi, onu da sevmiyorum.

Haksızlığa uğramıştır, iyi müzisyendir ayrı konu.

Geçmedi yare sözümüz.

Ey sürüden arkaya kalmış yiğit
Arkadaşın gitti haydi sende git
Bak ne diyor Ceddi şehit dir işit
Haydi git evladım uğurlar ola..

Ahmet zamanından önce öten horozdu,
Sonrası bildiğiniz gibi aforozdu.

Şarkılarını dinlemem, kendisini sevmem, sanatçı olarakta kabul etmem. Dinlemek istiyenede kendi yanımda dinletmem. Hatta gittiğimiz bir kafede felan bile parçası çalsa parçayı değiştirtirim, değiştirmesse de o mekana da daha gitmem.

PKK bayrağı altında şarkı söyleyen hiç bir şarkıcıya sanatçı demem. saygı duymam.Vatanına ihanet eden insanları baş tacı edenlere de saygı duymam.

Geri