Ahmet Kaya dinlemeyen insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir de "şafak türküsü" ahmet kayacılığı vardır ki , bu metallicanın yanlızca "nothing else metter" parçasını seven ve dinleyen rock cı ile aynıdır.

Ahmet kaya dinlemeyen biri ne bileyim

Neden sordun ? Bi anliyim veremeyeceğim bir cvp degil :)

Bu kadar çırpınacağını bilseydim sormazdım sanırim. Vereceģin cevaba meraken deģil, yaptıģin çıkarima binayen sormuştum. Ülkücü veya baska birsey olup olmaman mühim deģil, ha belki dolunayda kurt kadına dönüşüyor musun gibi saçma bir espiri yapabilirdim. (:
Neyse Ahmet abi'nin şarkılarını dinle iyi gelir efkar daģıtır.

Bu kadar çırpınacağını bilseydim sormazdım sanırim. Vereceģin cevaba meraken deģil, yaptıģin çıkarima binayen sormuştum. Ülkücü veya baska birsey olup olmaman mühim deģil, ha belki dolunayda kurt kadına dönüşüyor musun gibi saçma bir espiri yapabilirdim. (:
Neyse Ahmet abi'nin şarkılarını dinle iyi gelir efkar daģıtır.

Olur çocuğum..

Dinlerim, severim de. Mezhep i görüşüne bakmam.
Bakılmasına da taraf değilim. Kınarım. Adam da ses var , su götürmez bir gerçek. Şarkıları efsane.
Çok şey kaybedersiniz.

Var mıymış öyle biri?

Aşırı milliyetçidir.
Hiç unutmam bir başka forumdan tanıdığım biri sen Ahmet Kaya dinliyorsan eğer bu vatanı sevmiyorsun demişti bana.
Neden diye sorduğumda Ahmet Kaya'nın terörist başı Apo'yu öven videolarını izlettirmişti. Tek diyebildiğim ise 'müzik evrenseldir' olmuştu. Ne diyebilirimki bazılarının haklı sebepleri var.

Ergenken dinlerdim şimdi bıraktım bana hitap etmiyor sanırım

Dinlemiyorum efendim.
Para demek, güç demek. Dolayısıyla dinleyerek güçlendirmek istemiyorum.

Geri