Ahmet İnce - Ayva Çiçek Açmış (Club Remix)

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti

🔥 Ayaş Yolları (Remix) |Ahmet İnce] - Yandım Allah Yandım (Club Mix)Anadolu’nun unutulmaz klasiklerinden "Ayaş Yolları / Yandım Allah Yandım", ritmik altyapılar ve modern synth dokunuşlarıyla yepyeni bir enerjiye kavuşuyor! Geleneksel ezgileri club, dance ve elektronik müzik esintileriyle harmanladığımız bu özel remix çalışmasıyla ritme ayak uydurmaya hazır olun. 🎶🎧Beğendiyseniz kanala ABONE OLMAYI, videoyu BEĞENMEYİ ve düşüncelerinizi YORUMLARDA paylaşmayı unutmayın! 👍🔔#AyaşYolları #Remix #YandımAllahYandım #TürkçeRemix #ClubMix #DeepHouse #AfroHouse #AnkaranınBağları #Müzik #AnkaraMüzikleri #DanceRemix--------------------------------------------------🎵 Parça Bilgileri / Track Info:
  • Şarkı Adı: Ayva Çiçek Açmış (Yandım Allah Yandım) Remix
  • Düzenleme / Aranje: [Ahmet İnce]
  • Tür: Electronic / Club / Remix
  • Yayın Tarihi: 2026
--------------------------------------------------📜 Şarkı Sözleri / Lyrics:Ayva çiçek açmış yaz mı gelecekGönül bu sevdadan vaz mı geçecekBana ettiklerin az mı gelecekYandım Allah yandım, yandırma beniDerin uykulardan kaldırma beniSeviyorum diyerek kandırma beniAyaş yollarında kervanım mı varBeni öldürmeye fermanım mı varAğlamaya sızlamaya dermanım mı varYandım Allah yandım, yandırma beniDerin uykulardan kaldırma beniSeviyorum diyerek kandırma beni--------------------------------------------------📲 Beni Sosyal Medyada Takip Edin:
-

Başarılar dilerim.

Geri