Ahmet Davutoğlunun Başbakan Olması

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Ahmet Davutoğlu Başbakanlık koltuğuna oturdu.Davutoğlu bu koltuğun hakkını verebilir mi?​

Ben Abdullah Gül olur diye düşünmüştüm çok eskiden. Eyvah! Davutoğlu başbakan olduysa o 49 vatandaşımızı kim kurtaracak şimdi!!!

Tayyip Erdoğan'dan bile daha başarılı olacaktır.
Yolun açık olsun bilge adam.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Başbakanlığın kendisine yakışacağını düşünüyorum.
Allah utandırmasın.

abdullah gül milletvekili değil diye biliyorum ben ya, başbakan meclisten seçilir. mühim olan işin hakkını vermesi değil, bütün işi zaten yine tayyip kontrol edecek, önemli olan en güveniliri seçmekti. buymuş demek.

yıldırım akbulut reloaded. seçim zamanına kadar kendisine verilen eğlencelik makamın keyfini çıkarmaya bakmalı.

abdullah gül milletvekili değil diye biliyorum ben ya, başbakan meclisten seçilir. mühim olan işin hakkını vermesi değil, bütün işi zaten yine tayyip kontrol edecek, önemli olan en güveniliri seçmekti. buymuş demek.

genel seçime 11 ay var, kurulda seçilip genel başkan olma imkanı vardır.

yıldırım akbulut reloaded. seçim zamanına kadar kendisine verilen eğlencelik makamın keyfini çıkarmaya bakmalı.

genel seçime 11 ay var, kurulda seçilip genel başkan olma imkanı vardır.

genel başkan olabilir ama başbakan olamaz abi, başbakanı cumhurbaşkanı meclisten seçer. tek bir ihtimal vardı, tayyip gibi kendisi için istifa edecek bi milletvekili bulacak, orda seçime gidecek ve seçilecek. çok zahmetli ve zor iş.

genel başkan olabilir ama başbakan olamaz abi, başbakanı cumhurbaşkanı meclisten seçer. tek bir ihtimal vardı, tayyip gibi kendisi için istifa edecek bi milletvekili bulacak, orda seçime gidecek ve seçilecek. çok zahmetli ve zor iş.

10 ay başbakanlık önemli diyil. cb'den bugün istifa edip 28'ine genel başkanlığına adaylığını koyabilir. kazanırsa 10 ay sonra istediğini alır. tabi mümkün değil bu.

10 ay başbakanlık önemli diyil. cb'den bugün istifa edip 28'ine genel başkanlığına adaylığını koyabilir. kazanırsa 10 ay sonra istediğini alır. tabi mümkün değil bu.

destek yok. zaten pasif adam, kimsenin işine yaramaz. şahsen ben de istemem gelmesini.

Sn Davutoğlu,by ülkede herkesin başbakan olabileceğini ispat etmiştir

hayırlı olsun kısa adam.

la bu da zihniyet olarak aynı şeyin laciverti de boğaziçi mezunu azcık entellektüel birikimi var. tayyip gibi höt höt diyip atarlanmaz kabadayı gibi az daha ılımlı olur. tabi icraatler konusunda cb nin sözünden çıkmaz çıkarsa paralelci olur.

Basarisiz insanlarin odullendirildigi tek ulke Turkiye. tayyibin yeni kuklasi.

uzun zamandır öngördüğüm bir durum oldu şaşırmadım içlerinde siyaset konusunda en iyisi Davutoğludur ve Erdoğanın da kafasında biri olduğu için bir çok konuda hiç şaşırmadım hayırlısı...

1888537_727355424003882_4431037476308726879_n.jpg

beklenilen sonuc
formalıteydi secim zaten
ulkeyı yıne aynı kısı yonetecek
hayirli olsun

Geri