Ahmet Davutoğlu: Erdoğan davet ederse hiç tereddüt etmem

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Soru: Erdoğan sizi davet etse...

Ahmet Davutoğlu: Hiç tereddüt etmem. 'Türkiye darda size ihtiyaç var denirse' gözümü yumamam. Cumhurbaşkanının, AK Parti'nin hasmı olabilir miyim?

Ahmet Davutoğlu: “Bu devleti benim kadar kılcal damarlarına kadar tanıyan belki bir Cumhurbaşkanı vardır, ikincisi de benimdir. Bunu herkes bilir.”

:DDDDDDD yav bir şey derdim de bu aralar cok kibar ilerliyorum stabilizemi bozmak istemem

CHP'liler bile AKP'ye katılırken Davutoğlu neden görev almasın. Hep demişimdir, kimki bu ülkeyi çok seviyorum, vatanperverim,..... diyorsa bu ülkeye en çok onların zararı olmuştur. Milletin beynini vatan, millet, bayrak,.... safsatalarıyla uyuşturup ülkeyi talan ediyorlar. Neyse, millette beynini uyuşturmaya müsaade etmesin canım.

Son düzenleme:
siyasal islamcı siyasal islamcıdır şaşırtmaz ve güvenilmez.

Efsaneyi analım bu vesile ile.

cehape güvenirseniz böyle olur
bekle belki gel der

Hiç beklenmedik bir açıklama, tüm ülkeyi ters köşe yaptı . Gerçekten "stratejik derinlik" nedir? sorusunun cevabı gibi adam!

Bi bakmışsın Kemal dede de bir makam kapmış shdjfhh
Nede ols bunların tümü "Türkiye sevdalısı"

Bunun olacağını bilmek için alim olmaya gerek yoktu. Bu siyasal islam eskileri sırf Kılıçdaroğlu’na meşruiyet sağlasınlar diye ittifaka bir truva atı misali monte edilmişti. O masa hikayesinin ilk günlerinde dahi bugünün geleceği biliniyordu. Burada dahi bu sayısız defa dile getirildi. Bu tipleri masaya oturtanlar da oturtulmasına göz yumanlar da sonuçları pekala biliyordu ama bütün bunlar neredeyse yalvarmaya dönüşen o uyarılara rağmen yaşandı. Bakın mesele, ben demiştim, biz demiştik vs değil, muhalif kitlelerin dahi ne denli yönlendirmeye açık olması. Kılıçdaroğlu ve ekibi oyunu çok güzel oynadı. Türk siyasi tarihinin en başarılı seçim çalışmasını yapıp kemik, beton artık ne derseniz deyin Atatürkçü ve cumhuriyetçi seçmene Sadullah Ergin ve diğer tipleri en üst sıralardan seçtirdi. Bütün bu süreç tam olarak bugünü doğurdu. Sonuçlarının bu denli korkunç olması tüm süreci daha da kahredici bir hale getirdi. Buna rağmen bütün bu sürecin uygulayıcıları bugün, o yalvarırcasına uyaran insanlara parmak sallıyor.

Geri