-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beşiktaş, Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında puan kaybedecek demiş ki bence de mümkündür. Göztepe maçı da çok kritik geçecektir.Bu dediyse kesin olamayız.
Keşke Lefty ama kaybetmelerine izin vermezler. Sanmıyorum.Beşiktaş, Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında puan kaybedecek demiş ki bence de mümkündür. Göztepe maçı da çok kritik geçecektir.
Trabzonspor ve Beşiktaş bu tip maçları onur maçı kabul edip kolay kolay pes etmiyor, Göztepe de çok hırslı bir takım ancak Kayserispor'a belli olmaz.Keşke Lefty ama kaybetmelerine izin vermezler. Sanmıyorum.
Fenerbahçe de bugüne kadar her maçına ciddiyetle çıktı, o yüzden Beşiktaş maçında da en iyi oyununu sergileyip kazanacaktır. Kendi adıma kaybetme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.Gs kendi maçlarını ne yapar bilemem. Ama bizimle maçı var fenerin. Kimseye de eyvallahımız yok. Görürüz.
Başarısız insanların en sık kullandığı bahanedir, "dış etkenler".Şampiyonluk hayali kurmamıza bile izin verilmiyor, Galatasaraylılar ona da engel olmaya çalışıyorlar.![]()
Maç takvimi ortada ve yaşayıp göreceğiz.Başarısız insanların en sık kullandığı bahanedir, "dış etkenler".