Ahmet Batman

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Sabah Uykum ve Soğuk Kahve kitaplarının yazarı.
İki kitabında da okuyanin kendine dair birşeyler bulması fazla muhtemel.

Kitap fiyatları çok uygun ve çok güzel.

Sabah uykum ve soguk kahve nickli uyeler sayesinde duyup iki kitabinida aldigim yazar.

Cerez niyetine okunuyor ama fazla fazla romantik bir yazar

Bazı sözlerini beğendiğim şahsiyet.

Hayatında hiç kitap okumayan ergenlerin elinden düşürmediği kitapları yazan yazarımsı varlık. Şunu basmak için verilen emeğe, kağıda yazık ya.

soguk-kahve-ahmet-batman.jpg

Farklı bakış açısına bak, troll.

Tesadüfen iki gün önce Sabah Uykum adlı kitabı elime geçti. Kitabın girişindeki birkaç sözü okumak dışında kurcalamadım. Ama kitap orada öyle boş boş durmasındansa okumayı tercih edeceğim. Sevgiyi ve aşkı tarif etme konusunda kendisini fazla zorluyor izlenimi verdi bana. Okuduktan sonra daha net karar verebilirim sanırım.

Sabah Uykum kitabını kardeşim getirmişti. Çok okunanlar listesinde hep görüyordum, merak da ediyordum açıkçası. Bu kadar okunası neler var diye; ama sonuç hayal kırıklığı. Bir nebze saygım var verilen emeğe; lakin vakit kaybı o kitabı okumak. Facebook vari sözlerin kitaplaşmış hali gibi geldi. Sırf tiraj uğruna olduğunu düşünmekteyim.

Allah de otesini birak adli kitap dan sonra bu ikiside hayal kirikligi oldu.
O degil de milletce nasil bunlari aylarca en cok satilanlar listesinde tutabiliyoruz aklim almiyor. Ask ask ask baska birsey yok. Okuyorlar etkileniyorlar aski sevgiyi boyle laflardan ibaret, iki uc suslu cumle kurmaktan ibaret saniyorlar. Fazla romantik (gercek disi romantiklik makul olsa neyse diyecem) su an ki iki kitabiyla da tavsiye etmedigim yazardir.

Bana ikimizi anlat ....
Sabah uykum....
cok duygulanmistim bu ikisine

Son kitabı Gökyüzüne Not insanın otobüs yolculuğunda aşık olası geliyor.Sözleri anlam yüklü.

Populist akimin yuz karasi.
Edebi kimligi ve kisiligi olmayan sosyal medya ile un bulan sahis.

Vakti zamanında kitabını ilk gördüğümde meraktan okumaya çalışmıştım ancak o kadar ajite ediyor ki aşk acısı mı çekiyor yoksa o mu aşka acı çektiriyor karar veremedim. Belli bir kesimin kahramanı, bir nevi edebiyatın arabeski. Mazoşistler dışında kimseye öneremem.

Geri