Ahlaksızlık Aşılayan Diziler/Programlar İstemiyoruz

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
QpFQrkSKBKGSVAh-800x450-noPad.jpg

Batının Müslüman Türkü İslamdan ve İslami değerlerden uzaklaştırabilmek amacıyla planlı bir şekilde uygulamaya soktuğu "İslamiyeti medyayla vurma" projesinin bir parçası olan, ahlaksızlığı, kız erkek ilişkilerini, flirt hayatını milletimize özendirten Ahlaksız Dizilerin yayından kaldırılmasını istiyoruz

Üstteki üç diziden sadece "Fatmagül'ün suçu ne "dizisinin konusunu biliyorum , tecavüz olayını konu aldı.Bence o dönemde çok ses getiren ve tecavüze dikkat çeken bir dizi oldu. Ahlaksızlık konusunda haklısınız elbette, erkeklerin bir kısmının ne kadar ahlaksız olduğunu vurgulayan bir diziydi.

Kadın-Erkek ilişkileri ahlaksızlaştırıyor.
Mafya dizileri insanları silahlandırmaya şiddete özendiriyor.
İzdivaç programları amacı dışında saçma sapan rol alan insanlardan ibaret. Reyting işi.
Tarihimizi anlatan diziler tam anlatamıyor.

Arkadaş ne izlicez biz ? Bunlar tarihte her zaman vardı. Siz nasıl bakarsanız o öyle olur. Aa burda kadınla erkek öpüşüyor, bak tecavüz oldu bunlar gösterilmemeli derseniz olmaz.

Şunu da söyleyim ben televizyon izlemem, yabancı dizi veya filmleri izlerim. Bazı şeyler beni de rahatsız ediyor ama daha çok kalitesizlik.

Haber dışında televizyon izlemeyi bırakalı bir kaç sene oldu.

Fi dizisini izle o zaman görürsün ahlakdışı bunlar hiç birşey.

Payitahti izleyin gensler

gerçekten türk dizileri insanın dinine zarar veriyor ama mesela ben sense 8'teki orgy sahnesini izleyip cumaya gitmiştim. baya baya erkek kadın, erkek erkek, kadın kadın sonra hepsi birlikte her türden ilişki 2 dakika içerisinde olmuştu ama hiçbir şey hissetmemiştim, hatta farzdan sonra bile çıkmamıştım yani. o yüzden TÜRK DİZİLERİ KALDIRILSIN YABANCI DİZİLER GELSİN. :cici:

sen filmlerden programlardan etkilenip ahlaksızlaşacaksan zaten o yolun yolcususun. boşa kıvırıp ona buna bok atma.

Cubbelinin sohbetlerini yayinlasalar daha mi iyi

Ben kendime engel olaniyorum.
Mesela dedikodu programlari var her ne kadar eleştirenleri
oturdugum yerden "sizene be karşim " desem de.
Benimde soyleyecek bi cift lafim var elbet diyip agzima geleni soyluyorum.
Elestimenligimi konusturuyorum.
Artik kadroluyum.

gerçekteki olaylar dizileri aratıyor çogu zaman.

Geri