Ahlak Yoksunu Bir Toplum...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nj7Y5a.jpg
[/url][/IMG]Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları, Amedsporlu Deniz Naki'yi çileden çıkardı. "Amedspor dışında kimsenin başına gelmesin. Sivil havacılıktan da uzak dursun uçak kazası çok vahim olay be.." ve "Keşke Amedspor'un uçağı düşse bayram ederiz." tweet'lerini paylaşan Naki, ağzına geleni söyledi.

Tecrübeli futbolcunun açıklaması şu şekilde:

"Dünya futbol tarihinin en vahim, en trajik gününü yaşıyoruz. Bu anlamda uçak kazasında yaşamını yitiren #chapecoense futbol emekçilerinin karşısında saygıyla eğiliyorum ve derin üzüntülerimi sunuyorum.

Dünyanın öbür ucundada olsa hiç tanımadığımız insanlara üzülmek, kendine insanım diyen her bireyin görevidir. Ama ülkemizde maalesef bu durumdan bile düşmanlık çıkaran bir zihniyetle karşılaşıyoruz.

17 Ağustos İstanbul depreminde keşke Diyarbakır'da olsaydı diyenler. Van depreminde Van halkına yardım diye kolilere taş doldurup gönderenler bir halkın acısıyla dalga geçenler bugünde düşen uçağın Amedspor uçağı olsaydı diyenler... Ve aynı havayı aşı suyu paylaştığı insanların ölmesini dilemek ALÇAKLIK NAMUSSUZLUK ve ZAVALLILIKTIR..."

Deniz Naki'den hiç hoşlanmam, provokatif insan. Fakat bu yazılanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum. Ahlak yoksunu bir toplum betimlemesi az kalmış bence. Bu yorumları yapanlarda insanlık namına hiçbir duygu yok. Ne şeref, ne haysiyet, ne ahlak. Yazık.

Maalesef toplum iyice bozulmuş İslami benimsemiş her yerde Müslümanlığını dilinden düşünmeyenler böyle sözler söylüyor işte çocuklara dini ahlak yerine insani ahlak verilirse gerisi kendisi gelir ..

Deniz Naki'den hiç hoşlanmam, provokatif insan. Fakat bu yazılanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum. Ahlak yoksunu bir toplum betimlemesi az kalmış bence. Bu yorumları yapanlarda insanlık namına hiçbir duygu yok. Ne şeref, ne haysiyet, ne ahlak. Yazık.

Toplumu tümden ahlaksız ilan etmek bölümü dışında (başlık da yanlış bu sebeple) yazınızdaki genel düşünceye aynen katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri