Ahi Evran Üiversitesi okuyan var mı

Konu sahibi son olarak 3951 gün önce görüldü
Yahu ne soracam.millet köyden kente gelirdi okumak için.başkent insanısın.ne işin var kırşehirde kırıkkalede bilmem Yozgatta tokatta.Anadolu insanıyla uğraşılır mı.hoş angaralılar da pek şeerli sayılmaz

Yahu ne soracam.millet köyden kente gelirdi okumak için.başkent insanısın.ne işin var kırşehirde kırıkkalede bilmem Yozgatta tokatta.Anadolu insanıyla uğraşılır mı.hoş angaralılar da pek şeerli sayılmaz

Aman banane ya okuyom ben yiaa :D

ticaret-lisesi-06072011125948.jpg

ahi evran üniversitesi demişsin ama bu bildiğin çok programlı lise **Spam/Adversiting**

Hayırlı olsun bize yaz ordan sensiz bırakma .$

Her şeyden önce kazanmış olman çok güzel ve geleceğin için adım atarak özgürlüğün için yaşamını şekillendireceğin ana kavuşmuş bulunuyorsun.Bunun için tebrik ederim.
Birkaç resim derledim.

img4.jpg

img2.jpg

Kırşehir merkez de:

a4b4bd0a70624e739026bbcf463acc9f-480x268.jpg

şimdi burda lisanlarımızı paylaşıp seni rencide etmek istemiyorum misal climax university of michigan medical school

Her şeyden önce kazanmış olman çok güzel ve geleceğin için adım atarak özgürlüğün için yaşamını şekillendireceğin ana kavuşmuş bulunuyorsun.Bunun için tebrik ederim.
Birkaç resim derledim.

img4.jpg

img2.jpg

Kırşehir merkez de:

a4b4bd0a70624e739026bbcf463acc9f-480x268.jpg

Çok teşekkür resimlere bayıldım güzel yermiş :)

Çok teşekkür resimlere bayıldım güzel yermiş :)

Ankara'ya çok yakın,sıkıldıkça gidip gelme şansın olur.Sineması da bulunan bir belde.
Eminim ekonomik açıdan da katkı sağlayacak,kendine yatırım yapabileceğin bir ortam.
Hayırlısı ile kavuşman dileğiyle:))

Geri