M
Maria puder
Ziyaretçi
Ziyaretçi
naldan korksak atın poposundan kıl çekmeyiz .p olsak ne olur olmasak ne olur be, kartlar açık benim biliyorsun
at seyinde ki kelebek mode.
ah ck daha eglenceli olacak artik buralar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
naldan korksak atın poposundan kıl çekmeyiz .p olsak ne olur olmasak ne olur be, kartlar açık benim biliyorsun
kartlarım şekil önümden çekil![]()
Hoşgeldiniz a la tuhaf nick ..biz seni nasıl etiketlicez?
Hmm tamam nasıl okunduğunu anladım..tuhaf değil repeat efter me " ayeşhumır" ://
etiketlicez derken anlamadım tam :icon_wink:
Hitap şekli önemli değilde ama diyelim ben sana bişey dicem seni etiketlemem lazım ki sana bildiri gelsin,eee sana ali veli diyince hani benim istediğim hitap şekli oluncada sana seslenmiş olmuyorum ,bu durumdada sana bildiri gelmiyor yani dediğim havada kalcaksen her şekilde hitap edebilirsin sorun yok .)
Hitap şekli önemli değilde ama diyelim ben sana bişey dicem seni etiketlemem lazım ki sana bildiri gelsin,eee sana ali veli diyince hani benim istediğim hitap şekli oluncada sana seslenmiş olmuyorum ,bu durumdada sana bildiri gelmiyor yani dediğim havada kalcakyani uzun lafın kısası sen bu nickini daha a la cart bişeye değiş asdfghjhjhhj
Edit= sana laf anlatmak için yoruldum dağıla bilirim:p
Aramıza hoş geldin aegishjalmur yalnız o nasıl nicktir öyle çözemedim![]()
ayeşhumır birader, ayeşhumırhpsbulduk .)
Ben bilmem hamurunu yoğurdunu![]()