ahaber

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
haberler daha çok ciddiye alınsın diye spikerlere derecesiz gözlük dağıttıklarını düşündüğüm akp yanlısı haber kanalı. gta şifrelerini darbe şifresi olarak yayımlamalarıyla da tanınır.

yandaş kanalların en başında geliyor, uydu listesinden sileli çok oldu izlemem.

Çoğu zaman taraflı ve yandaş haber yaparlar. Ancak bazen güzel haberine de denk geliyorum.

Midem bulanıyor yemin ederim haberlerini vs izlerken.

1 doların 1 tlye olduğu yer..

Özellikle sabahları insanları güne çok kötü başlatan dili 2 metre uzunluğunda yaladı mı 20 akp li birden yalayan haber spikeri olan bihaber tv kanalı

ver mehteriiii veeerrrr

Bazılarını acıtan haber kanalı.
Cnn Türk Halk tv gibi satılmış değil en azından. Avrupalı ve chpli yalaycısı değil.
Vatan hainlerinin korkulu rüyası.
Bknz. Fetö Pkk Dhkpc Deaş Can Dündar vb...

Avrupa ve chpli yalayıcı değil, ama illa bir şeyleri birilerini yalayacak yani.
Bazıları fetö diyince gülesim geliyor.

Unutma unutturma tarzi şeylerini gorunce izliyorum güzel oluyor.

her hangi bir kişi, kurum yahut kuruluşa hizmet etmeyen tamamen objektif haber yapan basın yayın organıdır. çok iyiler, hatta o kadar iyiler ki yapmış oldukları ekonomi haberlerini anlamlandıramıyorum, kapasitem maalesef error veriyor. yanlış anlaşılmasın bu onların eksikliği değil tamamen benim yetersizliğim.

ahaberi elestiren solcular ilk ônce sözcüyü eleştirsin acsdafgdad

ahaberi elestiren solcular ilk ônce sözcüyü eleştirsin acsdafgdad

ülkede sözcü'yü sol bir gazete zanneden insanların olması mı, sözcü okuyanları solcu zannedenlerin olması mı daha komik bilmiyorum fakat illa sözcü gastesini kriminalize edecek isek "sağın en sol'u diyelim biz ona. tabi bu da en iyi ihtimal olarak...

bir ikincisi ahaber'i ciddiye alıp eleştirmek akıl işi değil zaten

Konu açılalı üç yıl olmuş. Değişmeyen tek şey kanalın bakış açısı ve haberciliği.

ülkede sözcü'yü sol bir gazete zanneden insanların olması mı, sözcü okuyanları solcu zannedenlerin olması mı daha komik bilmiyorum fakat illa sözcü gastesini kriminalize edecek isek "sağın en sol'u diyelim biz ona. tabi bu da en iyi ihtimal olarak...

bir ikincisi ahaber'i ciddiye alıp eleştirmek akıl işi değil zaten
Bütün tanidigim solcular sozcuyu okuyor ve sozcu haberlerini paylasiyor. Sağın en soluymuş agavfgacc

Geri