Ah Insanlar(!)

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Insanlar ellerinde hazir beklettikleri taslarla ünlüler. Dürüst olduğun hatta düsüncekerini dürüst ve özgurce belirttigin her an o taslar kalbine kalbine atılmak uzere hazırlanms seni beklerler. Sen durustsundur ve sen aslında dostların icin iyi olanı dusunmussundur belkide onları baska bir kotu durum yada insan yada kotuluk dogacak herhangi bi olgudan korumak istemissindir. Lakin o taslar hedefi hep seb olmussundur. Cogu kez satılmıssindir. Cogu kez kırılmıs. Ama ne olursa olsun durustsundur ve fikrine sabit. Dogruyu farkederler birgun o tasların sahipleri. Iste o zaman kapına geldiklerinde hersey gecer gecer de. Tasın acısı , tasın zedesi gecmez.

Ahh insanlar. Dostluk kuruyorum diye dostluklarini kaybedenler. Ah insanlar karanligin icindeki her ısıgı aydinlik sanip yonelen isiktan sobrasini dusunmeyenler. Ah insanlar cogu kez riyakar bir o kadarda kiymet bilmezler. Ah insanlar dogrular acitiyor diye yalana siginanlar. Kalbime atılan her tasın izini besledim buyuttum ve ben o insanlari affetmiyorum...

Insanlarin taslarina hedef olmamaniz dilegiyle...

ßaşak

Bu yazıyla hedefini tam onikiden vuran güzel günümüzde riyakarlığın taa üst seviyesinde olan dostluk felsefesini kaybetmiş durumlar söz konusu oldukca çok fazladır,ben dahil bu yazıdan çok fazlaca kendimede pay çıkararaktan konundan sıyrılıyorum; Saadık vefakar dostluklar edinme dileğiyle esen kal kankacım,seni seviyorum:dd :*

Geri