Ağzından küfür düşmeyen kız

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
her ne kadar itici gelsede garip garip yorumlar yapılsada küfür hakkında bu bi gerçek küfür insanı rahatlatır ve kesinlikle acizlik değildir. küfür eden kız mı ağzına yakışıyorsa devam etsin.

Bazen hunharca çıkıyor ağzımdan .p ayıptır etmeyin küfür .d

Ediyorum hak ediyorlar

bazı durumlarda küfredebilir hatta refleks olarak bile düşünülebilir. fakat; ağzından düşmemesi, benim açımdan yakışıksız.

Ağzından küfür düşürmeyen erkekten farkı olmayan kişidir. :hppy:

sokakta yürürken veya herhangi bir ortamda bulunurken uzaktan uzağa şahit oluyorum
oldukça itici bir izlenim veriyor.

Sonrasında bir daha ciddiye alamıyorum bir türlü..

Her iki kelimesinden biri **Spam/Adversiting** tarzı küfür olan biri samimi değil tiksindiricidir. Tamam bazen küfür bizde de olabilir ama hayat felsefesi haline gelmiş insanlar çok itici ve iğrenç. Erkeğe bile yakışmıyorken kadına neden yakışsın?

Kiz erkek fark etmez ergenler gibi kufuru marifet bilip ediyorsa ben acikcasi olgunlaşmamış olarak görüyorum o kisiyi. Kufur asla marifet olamaz, ovunulecek bir yeri de yok. Ben etmiyor muyum? Evet ediyorum. Ama samimi gördüğüm insanla konuşurken ediyorum, o da benimle konuşurken ettiğinde hoşuma bile gidiyor bazilari cok tatli ediyor cunku. .p. Ya da cok sinirlendigimde stresimi atmak, rahatlamak icin ediyorum. Ama sokakta, ortamda, kavga sirasinda edilen kufure ayar oluyorum. Hakliyken haksiz cikarir küfür insani. Ayrica sinirli de olsam ozellikle de bir erkeğe küfür etmemeye dikkat ederim zira ona da bana etme firati vermek istemem. Ama bazilari da edepli gorunecegim diye kasim kasim kasilir ya onlarla hic rahat edemem. Mesela bazen lan dediğim de bile "hoc ogzono yokosoyor mo" diyenler oluyor daha çok sovesim geldiği doğrudur.

Yorumlamam bu kadar, tsk.

Yapamayacağınız şeyleri dile dökmeyin demiş çok mutluyum çünkü çüküm varcılar.

Geri