Sen O'na giderken bile,
Ben arkadan dua ediyordum ' kazasız belasız varırsın inşallah gittiğin yere ' diye.
Sen her bir zerresini ezbere bildiğim ‘tek ildin’.
Sen hep birinci şahıstın yüreğimde, hep ‘tekil’din.
Seni üçüncü şahsın gözlerine bırakırken
İkinci eldim.
Birbir daha iki etmiyor
... Ben her askta ikiden önce üçleri öğrendim !
Çift cinsiyetliydim seni severken ben.
Seni başkasına bıracak kadar adam,
Başkasın da olduğunu bile bile bekleyecek kadar kadındım..
Ben arkadan dua ediyordum ' kazasız belasız varırsın inşallah gittiğin yere ' diye.
Sen her bir zerresini ezbere bildiğim ‘tek ildin’.
Sen hep birinci şahıstın yüreğimde, hep ‘tekil’din.
Seni üçüncü şahsın gözlerine bırakırken
İkinci eldim.
Birbir daha iki etmiyor
... Ben her askta ikiden önce üçleri öğrendim !
Çift cinsiyetliydim seni severken ben.
Seni başkasına bıracak kadar adam,
Başkasın da olduğunu bile bile bekleyecek kadar kadındım..
Sen benim seni nasıl sevdiğimi, bir başkasını sevdiğinde değil,
Bir daha böyle sevilemeyince anlayacaksın
harfleri birbirine değmemeli bazı kelimelerin a y r ı l ı k gibi örneğin…
Aşk, milyonlarca kelimenin bir araya gelip hiçbir şey anlatmamakta karar kılmasıdır.
Ağzımda her ne geveliyorsam da sana Gitme demekten geri kalmıyor ki, gözlerim.
Batıklarda asırlardır aradığım kayıp defineydi gözlerin Değer biçemezdi sarraflar, bakışlarına.
Fena halde kimsesizim bugünlerde, bildiğin gibi değil. Eğer bilseydin zaten, kimsem olurdun bir koşuda...
Birkaç beden büyük gelir sana benim laflarım, olsun ziyanı yok gelecek senelerde de giydiririm..!!
Taa yüreğime kadar ne zahmet ettin beni terk etmek için, bir buluta yağmasını rica etsen ben yine anlardım. Hem değil mi ki yağmur, senin benden apar topar gidişin.
Bir daha böyle sevilemeyince anlayacaksın
harfleri birbirine değmemeli bazı kelimelerin a y r ı l ı k gibi örneğin…
Aşk, milyonlarca kelimenin bir araya gelip hiçbir şey anlatmamakta karar kılmasıdır.
Ağzımda her ne geveliyorsam da sana Gitme demekten geri kalmıyor ki, gözlerim.
Batıklarda asırlardır aradığım kayıp defineydi gözlerin Değer biçemezdi sarraflar, bakışlarına.
Fena halde kimsesizim bugünlerde, bildiğin gibi değil. Eğer bilseydin zaten, kimsem olurdun bir koşuda...
Birkaç beden büyük gelir sana benim laflarım, olsun ziyanı yok gelecek senelerde de giydiririm..!!
Taa yüreğime kadar ne zahmet ettin beni terk etmek için, bir buluta yağmasını rica etsen ben yine anlardım. Hem değil mi ki yağmur, senin benden apar topar gidişin.