Ağzı kokar diye soğan-sarımsak yemeyen tip

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
V U

Olabilir. Belki sosyal olarak hassas bir insan.
Belki akşam öpüşme randevusu var?

a28859c007ca6b00478b9868b908f247.gif

Küçükken tostçu bir abimizin soğan hakkında yaşattığı travma geldi aklıma. Ozamanlar okulun bando takımındayız. 2007 yılları. Stadyumda bando provalarının ardından mola veriliyor, yaklaşık 60 zıpır erkek çocuğu olarak stadın dışındaki tostçuya yemeğe koşuyoruz. Siparişi veriyorum. Bir tane tost istiyorum. Tostçu ağabeyimiz " soğan da atayım mı ? " diye soruyor. Ben atma abi diyorum. ( Kötü koktuğundan yada tadını sevmediğimden değil. Canım istemiyor. Bunu da söylemiyorum. )
Abimiz durduk yere yapıştırıveriyor cevabı. " Lan oğlum bol soğanlı yiceksin. Sonra gideceksin, kızlara bir HOOOĞH yapıcaksın. Bayıltacaksın. İşine bakacaksın. "

Ulan tostçu sapık. Umarım mapusa düşmüşsündür ve 12 yerinden taciz edilmişsindir.

Sinirlendim durduk yere.

Yemesin bir zahmet. Hele de yazin. O toplu taşımada... Anladiniz :/

Bir keresinde tam 19 saatlik yolculuk yapacağım otobüsle. Otobüse bi bindim sağım solum ön arka koltuk hep yaşlı.
Sonra bir yerde durduk arkadaki yaşlı çift dayı ve teyze yeşil soğanı çıkardı masaya,o an başıma geleceği anladım ancak ne yapabilirim:T:
Neyse mola bitti otobüse bindik, son ses müzik açtım dinliyom
Fazla sürmedi arkadaki yaşlı çiftin soğan kokusu efil efil gelmeye başladı.
Burnun için kulaklık yoktu mlsf.
Ölmek istedim ama süründüm.
Bir daha otobüse binmedim,binmem.

Soğan değil de sarimsağın yakıştığı şeyler var.
Mantı gibi, imam bayıldı gibi, bunlar olursa yiyorum o lezzeti alabilmek adına.
Üstune de nane yerim bi kaç dal. Oh mis

Sadece bir ağız kokması sebebiyle vücuda bir çok yararı olan sebzeleri yememek saçma olur. Ağız elbette kokar ancak dışarı çıkarken gerekli önlemi de almak gerekiyor. Sarımsak ya da soğan yiyin ama dışarı çıkıyorsanız ağız kokusunu gider sakız ya da şekerlerden kullanın. Ben sarımsağı da yerim soğanı da.

Karanfil çiğneyin. Kokusunu geçirir.

Geri