Ağzı bozuk kadın

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Nadir görülür.
Fakat öylesi de vardır ki orduları bozar.
Erkek olsa geçirirsin ağzına küreği de kadına olmuyor işte.
Kaç kaaç...

Sarı mikrofon ve onedio röportajlarında çok şaşırtıcı kızlara denk gdliyoruz. Ben korkuyorum o kötü sözleri duyunca?

Öyle rahat ediyorsa öyle olsun, ağzına sağlık kadın!
Etraf virgül yerine küfür kullanan erkeklerle doluyken göze batan bir sen isen, ağzına sağlık kadın.

Ustteki uyeye katilmaya geldim. Insanlarin kaliteli olup olmayacagina Biz karar verecek degiliz.

Her tarafınız kalite maşallah, bu arada efendim tatlım benim o?

Ne yapalım 7/24 kibarlıktan kırılacakmış gibi yapay mı dolaşalım?
Arada illaki benim de kaba olduğum oluyor. Kendimi de kasacak değilim.

Tanıdığım bir kadın vay babasının ağzına sıçtumun uşağu diye küfrediyo sırf küfretsin diye kızdıranlar var ben dahil

Hic yaklasılmaması gereken insan.

Tiksinti geliyor suan igrenc kadın küfürmü eder be

Birde o kadin sizin buyugunuz ise bise diyemiyorsunuz. Mesela ninemin ettigi kufurleri dedem etmis midir emin degillim :nopsrn:

Neyse, darlatmayin kadinlari siz.

Hepinize madalya takıcam.
Bknz.
Küfürbazlığıyla, mahalle karısı (deyim) ağzıyla övünen kadın.
Daha ağır sıfatların başlığını açsam, sırf bana gıcıklığına " o benim" diyecek tipler var yaaa.
aasddsaa

Kendi üslubuna bakmadan başkalarının mahalle ağzına kafayı takmış kişinin açtığı başlık.

Dün gece sayemde ilham alıp açtığı konu olmalı.
Ah canım benim..
Foruma anlamlı olan bir konu ve ileti kazandırdım iyi tarafından bakalım.. ;d

Ben dahil cogumuz kufur ediyoruz lakin kufurun edildiği ortam ve kişi, ayni zamanda kisinin ettiği kufurun boyutu önemli bana gore. Yurtta kaldigimda öyle küfürler duyuyordum ki ve öyle sık ediliyordu ki uyarmak zorunda kalmistim çünkü midem kalkmisti artik. Sevgi sözcükleri bile küfürdü. Bu igrencliktir. Küfür marifet değildir ve samimi olmadiginiz ortamlarda edildiğinde ve edilen küfür ciddi boyutta olduğunda sizi itici gösterir. Yoksa klasik küfürler sinirlenildiginde ya da arkadaş ortamında herkesin agzindan cikiyor ama fazlasi zarar. Nasil ki en ufak kufurunuzde hatta "lan" dediginizde sizi uyaran insanlar abartiyorsa ve itici geliyorsa iki kelimesinden biri küfür olan ve kufurde cigir acmis kişiler de itici geliyor. Kadin ya da erkek fark etmez. Ortamin musaitse ve kimse aldirmiyorsa et bu kimseyi ilgilendirmez lakin her yerde çok olağan bir seymis gibi de davranma. Sivrilik ya da özgürlük değil bu.
Ben de ediyorum yoksa Bardakex gangim bilir dixnskxjd

Adam demiş ki Kirvem olur.
Doğru demiş.
Bir Erkeğin Nasılsın ciciiim demesi gibi
Bir kadının Naber lan demesi o kadar iğrençtir.
Al taşı vur kafasına. Küfür etme
Assffdsa

Geri