Agressive (Burzum)

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burzum Çok çabuk alıştı foruma Uzun saçlı yeni üyelerimizden :cici:

forumun kara habercisi gibi :p

Kıskancccc bu kadar olmaz :D

23.04.14

Burzum kıskanc sözünde durmayan :hih:

18.05.14

Hic bu kadar sevmedigim kisi olmadı:p

Emre Kardeşim birtanedir. 7 Yıllık Dostlugu geride bıraktır Candır Can

Saçlarını çok sevdim:)
Karşılıklı saç bakımı ile ilgili sohbet ettik çok keyifliydi

21.03.14

Cevap değiştirmeye geldim:D

Şu an Fütürsuzca gülüyorum
Ben tatlı o yakisikli:D hahahaj

Eğlencelidir Emre , kendi halinde etliye sütlüye fazla karışmayan arkadaşlardan. Hemen uyum sağladı iyi ki aramızdasın

Metalci kardeşimiz, Odasında mutlu mesut hayatını yaşıyor :)
Şampuanını söylemedi ama neyse, saçına bir gün nazar değecek diye korkuyorum tek tek yaprak misali dökülmesin :)

Foruma ilk geldiğinde kalıcı olmayacağını düşündüm zira metal dinleyenlerin sayısı pek bir azdır forumlarda.
Nasıl sevindim ama kalıcı olduğun için.
Birçok kez konuştuk ama düşününce ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum, balık hafızalı ben. :D
Imm ne desem? Konulardaki yorumlarına bakarak söylüyorum ki çok kolay sinirlenebiliyorsun, aman banlanma gibi bir olay olmasın da.
Bir de, hayırsız olma da profilime uğra az, hâlâ yeni şarkı arayışındayım. :/

Çocuğum yaşında mı ne demiştim bi ara ne dert olmuştu içine eheh uğraşmak isteyenler burdan yürüsün hatta koşsun .p

metalcidir kendisi :)
konusdugum kadariyla kirmamaya ozen gosteren iyi niyyetli saygilidir
sert gibi gozuke bilir ama hicde oyle degildir.

Benim bile bukadar uzun saçım yok dedigim uye =) Tanismadik henuz ama fazla acik sozlu biri.

Ben bunun kadar rezil, bunun kadar kepaze, iğrenç birini görmedim. Pis metalci, mendebur, kâfir, zındık.

Cansu' nun sevgilisiydi bi aralar diye hatırlıyorum abimizi. İzmirlidir. Buğrayı tanıyıp tanımadığı konusunu merak ediyorum. Tanıyosan sadece küfürlerimi iletmesini rica ediyorum kendisinden. Saygılar abi

Adaşım olur kendisi.Eski bir metalci olarak,kendine özgü tarzını beğeniyorum.İnanmayacaksın belki ama eskiden benimde saçlarım uzundu ;d Neyse konumuz bu değil.Devamlı yalnızlıktan yakındığını gözlemliyorum.Sigarayı da çok içtiğini söylüyor.Toplumsal olaylar karşısında duyarlı ve sessiz kalmıyor.Kendinden emin ve kimseye minnet duymuyor.Bu özelliği hoşuma gidiyor.Haksızlığa ve ötekileştirmeye karşı olduğunu her defasında belirtiyor.Ancak bazen lafının nereye gittiğini bilmiyor.Herkesin hassas olduğu konular hakkında (din,terör meselesi ) çok abartıyor.Tartışma bölümünde açtığı konuya çok şaşırmıştım.Naçizane tavsiyem.Bence biraz sakin olmasında fayda var.Sinirlendiğinde her şeyi söyleyebilecek potansiyele sahip.Görevli olduğu halde kullandığı üsluba dikkat etmiyor.Eleştiriye açık olduğunu bildiğim için bu kadar rahat yazabildim.Her şey gönlünce olsun.

Bi insan hemşerisini bu kadar mı sevmez yaa . Burzum seni günahım kadan sevmiyorum :hih:
Şaka ve biliyorum çok güldünüz.
Kendisiyle ahım şahım muhabbet hiç etmedik ama analizini iyi yaptım.
Bakınca diyorsunuz ki : Kesin İzmirli
Bakmayınca diyorsunuz ki : Liseli vardı ya ah o liseli < üç dört beş.
Ben beğeniyorum Emre'yi. Bildiği konular hakkında iyi yorum yapıp,bilmediği konuları da öğrenmeye çalışır. Genelde saygısız bir uslubuyla karşılaşmadım ve metalci olmasından dolayı benden yüs puan :h
Beğenmediğim tek durum : Nüktezar adına açtığı konudur, bunu art niyetle açtığını düşünmüyorum tabii ki ama düşünülmeden açılmış.

püf ne uzun oldu be.

18.05.14

Acilen bu kafayi degistirmesi lazim, lakin bu tip düsünceler adami cok cabuk hasta eder, akil sagligini dibe indirir.

Bkz: kişi kendinden bilir işi
ayrıca bkz: gardaşlar ne yapıyorsam kinimden yapıyorum :S

Ilk üye oldugundan beri biliyorum onu.

Tamamen Müslüman düsmani kendisi. Inkar etmesin, lakin her yorumunda bunu belirtir neredeyse.

Türkiyedeki olumsuzluklari Basörtülülerin ve Müslümanlarin yaptigini söylemisti bir mesajda ve herkesi sasirtmisti.

Acilen bu kafayi degistirmesi lazim, lakin bu tip düsünceler adami cok cabuk hasta eder, akil sagligini dibe indirir.

Müslümanlari düsman görmediginde, belki kale alinacak duruma gelebilir.

:zuha:

Nasil zorlamissam demek ki
konusu hit oldu :zuha:

Verin gazi , ucsun :D

Ilk üye oldugundan beri biliyorum onu.

Tamamen gerizekalı düsmani kendisi. Inkar etmesin, lakin her yorumunda bunu belirtir neredeyse.

Türkiyedeki olumsuzluklari gerizekalılar ve aptalların yaptigini söylemisti bir mesajda ve kimseyi sasirtmamisti.

Aptalları düsman görmediginde, belki kale alinacak duruma gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri