Ağlayarak size bir şey yaptırmaya çalışan birine karşı tavrınız nasıl olur?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1437 gün önce görüldü
Ağlayarak size bir şey yaptırmaya çalışan birine karşı tavrınız nasıl olur?​

Birinin ağlamasını hic iştemem o duruma getirmemeyi calısırım durumu.

40 yil dusunsem usttekiyle ayni yorumu yapicagim aklima gelmezdi. Gerci o "ş" harfini kullaniyor ayni sayilmaz .)

Ozetle aglayan varliga kiyamiyorum

Genelde başarılı olur ve kaybederim...

Bknz: Oğlumla olan ilişkim...

umursamam
çocuk hariç

Aynen. Soz konusu cocuk ise konu baska. Amma, 'olgun' diyebilecegin insan gelmis karsimda aniriyor istedigi olsun diye. Uuuuu.. utanmaz edebsiz. O tokadi hakeder :liv:

yapmam asla daha çok sinirlenirim, yeğenim başka ama hatta ağlamasına bile gerek yok kıyamaz teyzesi ona

Timsah gözyaşını nerede olsa tanırım. Ağlayan kisi ile ağladığı konu arasında bağ kuramıyorsam umursamam.

1860184_o9494.png

Dayanamayabilirim maalesef.Yaptırmaya çalıştığı şeye de bağlı biraz bu durum fakat ağlayan insana kayıtsız kalamıyorum.

sevdiğim değer verdiğim insanların istekleri benim için emir olduğundan böyle bir duruma gerek kalmaz. onun dışındakiler umurumda değil

Ağlayarak bir şey yaptırmaya çalışanlar muhtemelen küçük yaşlarından itibaren buna alışmışlardır. İstediklerini bu yolla almaya koşullanmış insanlar yöntem olarak bunun bir yere kadar işe yaradığını görünce genelleme ile başkalarına da bunu yansıtacaktır.
Küçük çocuk davranışı. Duygu sömürüsünü iyi bilirler.İsteklerinden başka şey onların vicdanına hitap etmez. Kısacası şımarıklık.
Şımarık insanları sevmiyorum ve güvenmiyorum.
Mümkünse uzak olsun.

Gözümden dusecegi kesin ama yapıp yapmayacagimi kestiremiyorum açıkçası biraz saftirik davranabilirim.

Ağlayarak dinlerim

Sürekli aglıyarak yaptırırsa şüphe duyar tersini yaparım.

Geri