ağız şapırdatmak

Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
60534_m.jpg

O ortamı terk ederim o kadar hassasım bu konuda.

Yıllar önce bu sinir ses yüzünden sinirimden fayansa yumruk atmıştım. :T:

En sinirlendigim seylerden birisi. Sonra da birsey diyince, annem-babam bana 'senin yaninda insan nefes alamaz mi, seninle yasanmaz' cumlesini duyuyoruz.

O ortamı terk ederim o kadar hassasım bu konuda.
Nedense bu yorumu komik buldum, cunku bende bunu bir cok defa yapmayi dusundum, yapmadim. :D
Ben cevremi, ailemi bilmez miyim. Boyle birsey yapsak, direk: 'Ahan, habu kizun triplerine bak, hic normal halleri yok, dikkat edin bu kiza.' diye isitirdik ve bu agiz sapirdatmasini duymaktan daha sinir bozucu :D

Nedense bu yorumu komik buldum, cunku bende bunu bir cok defa yapmayi dusundum, yapmadim. :D
Ben cevremi, ailemi bilmez miyim. Boyle birsey yapsak, direk: 'Ahan, habu kizun triplerine bak, hic normal halleri yok, dikkat edin bu kiza.' diye isitirdik ve bu agiz sapirdatmasini duymaktan daha sinir bozucu :D

Nesi komik anlamadım? Senin ailen böyle bir davranışta bulunduğunda bu şekilde düşünüyorsa benim ailemde "rahatsız olduğu, sevmediği bir şey oldu herhalde" diye düşünür. Afralı tafralı çocuk gibi kalkıp gidecek değilim. Nezaket kuralları çerçevesinde kalkar masadan uzaklaşırım.

Yemekten ve hatta o insandan soğurum :T:

yemek yiyen insan evladının vazgeçilmez parçası, bence çok tatlı bir durum :cici:

diş fışşlatmaktan iyidir bi de höpürdetmek vardır. bunlar birbiriyle at başı yarışır

Geri