Ağır Hasarlı Araç Alınır Mı?

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
alirsaniz nelere dikkat edersiniz
almazsaniz neden almazsiniz
basinizdan gecen bir olay var mi

olmeden once guzel bi arabaya binmek istiyorum
saglam arabalar benim icin ucuk kacik fiyatlarda
alabilecegim fiyatlardakiler de genelde agir hasarli oluyor
sevdigim seyler yaparken pahali almisim ucuz satmisim kaziklanmisim falan cok dikkat ettigim seyler degil
bunlari bilerek hareket etmek enayilik midir
baskalarinin fikirlerini merak ediyorum

2 aya fiyatlar düşecek öyle duyum aldım bekle

Pert araba alınabilir. Ama mekanikten anlamak yada anlayan birini tanımak kaydıyla. Genelde güvenlik açıkları olur bu arabaların. Şaseler düzeltilmiştir ve bir sonraki kazada patates olursunuz. Yada airbaglar patlaktır, sizi korumaz sonraki olası kazada. Düzgün toplananı pek olmaz bunların. Sürekli radyatör su kaçırır, müşir, hidrolik ve ön takım arızaları verir. Trim sesi fazla alınır.

Ama dersin abicim ben bunla şehir dışı gitmem. Gidersem de basmam. Kaza riskini minimuda tutarım. Kazasını da biliyorum. Fena da toplanmamış dersen al bin. Polo parasına mesedese binersin hiç olmazsa valeye anahtar verirken şeklin olur.

Asıl tehlike, hasar kaydı sistemde gözlükmeyen, tamamen merdiven altı toplanmış arabalar.

Lan hanginiz icad etti bu salak mesaj birleştirme işini? Toplam dört kişi konuşuyoruz şurda. Elbetta sağa sola laf yetiştirmeye da çalışıyoruz bazen. Hayır yani flood olsa noolur olmasa ne? 1990 forumculuğuna ozendiniz ha. Terazi de koyun da tıklayalim olmazsa

Ağır hasarli arabadan avrada nasıl getirdiniz konuyu hayrettt

"Avrat" avret kelimesinden türetilmiş. İnsan bir kadina "tenasül organı" der mi.

Çok kaba ve kırıcı. Soğuk lattemden bile keyif alamadım sizin yüzünüzden.

Pert araç alma satma fikri marka modelden bagimsiz bir olgu olduğu için talebiniz reddedildi.
Benim arkadaş vardı pert araç alıp yaptırıp satıyordu güzel para kaldırdı sen hâlâ git gel

Alınmaz.
Sebep: Sonradan neler çıkacağını bilemezsiniz. Çok masraf çıkarabilir. Hatta olmadık yerde yolda bırakabilir. Alınan hasarın neleri etkilediğini uzmanı dahi önceden tahmin edemez. Onun yerine bir boy küçük araç alın ama sağlam olsun.

Hacizli arac alan arkadaslarim vardı. Herifler ticaretini yapiyordu mesela

Sanayide atölyesi olan ve ustalığına güvenen uğraşır hasarlı araç ile.

Ağır hasarlı araba alınır.Tabi boya takıntısı olmasın ama mümkünse tavan ve motor kaputu orjinal olsun.En azından radyatörde motorda çarpmadan dolayı sıkıntı çıkmaz ilerde.
Boyalı olsa bile neyden boyandığına emin olamıyorsun malesef.
10 expertize götürsen 10u da ayrı rapor çıkarıyor artık.
Şase podye ve direklerde işlem yoksa hiç sorun değil.
Tabi piyasada gördüğün motor kaputu tavan boyalı her araç nedense ya güneş yanığından boyalı ya da Karadeniz gezisinde tavana daş düşmüş kimse arabayla takla attık demiyor xd

Takıntın yoksa al sonuçta arkasında yazmıyor arabanın ağır hasarlı olduğu

@İmam Kallavi hocam o kadar güzel yazmışsınız ki hangi arabayı almamız hangisini almamamız hussunda.

Ama şu var. Senin tarif ettiğin sekilde pert araba yok ki. Kaçinilmasi gereken o yazdığı noktalar olmadan arabayı perte çıkartacak tek olay var o da sel hasarı. Ki sel hasarlı araba alacağına takla atmış al daha hayırlı.

• Beğen
Tepkiler: Min
Geri