Ağır Abi (Bad Ass )

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 4528 gün önce görüldü
Bad-Ass.jpg

Yapım:
2011 - ABD,
Tür:
Aksiyon
Yönetmen:
Craig Moss,
Oyuncular:
Danny Trejo, Craig Sheffer, Charles S. Dutton, Winter Ave Zoli, Danny Woodburn, Jennifer Blanc, Shalim Ortiz, Patrick Fabian, Richard Riehle, Andy Davol

Şehiriçi otobüsünde bir saldırı gerçekleşmiştir. Otobüste bulunan Vietnam gazisi, saldırganların elinden birini kurtarmasıyla kahraman ilan edilir. En iyi arkadaşının cinayete kurban gitmesi ve polisin olayı çözmeye yanaşmaması üzerine, harekete geçmeye karar verir.

Güzel bir filim severek izledim tavsiye edilir :) çabukda bitiyor zaten..

çok güzeldi ve bana bir çok şey hatırlattı basit gibi görünen bir film olsada olağan şeyleri anlatıyor çok sevdim;)

ßaşak ay gerçekten çok sevindim filim seven kız çok az yaşasın :) tamam telafi ederiz yarın :D

dimi @ Mon[T]anA :D

ßaşak eh biraz öyle oldu filim daha başlayamadık bi susamadı :D meger hem konusup hem ziliyormuş filmi bende durdum konusuyorum :D o yüzden benden once bitirid filmi :D başak 2 gundur de filim izletmiyordular beni :P sen onlara kzıarsın :P

evet Mon[T]anA seni etiketleyerek dedikodu ediyoz :D Filme yorum yaz sana sanki izlemedin filmi :P

birileri benim konuşmamdan çekiniyor galiba he:D

başağı etiketlesen duyacak seni :D nikini kopyala b harfini edemiyorsan :P

Perii bırak yaaa o öyle boş atıp dolu tutmaya çalışıyo:D:D:D laf deyip kaçıyomuşum aleniii konuştuk işte arkandan ohh Mon[T]anA

yüzümede konuşursun ama bi bak dimi aaa hehe o kadar konuşup kaçmak olamz ama izleyelmi beraber bi film dimi Perii :)

:D süpersiniz siz 3 müz izleriz :P

Geri