Age Of Empires 3 Sorunu!!!

• Kullanıcı JuniEr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yazılım Problemleri
Konu sahibi son olarak 4053 gün önce görüldü
Arkadaşlar AOE3 yükledim kurdum açarken benden granny2.dll istedi yükledim ve sysWOW64 içine attım fakat ondan sonra oyunu açınca bana "_GrannyFixupFileSection@12 yordam giriş noktası, granny2.dll dinamik bağlantı bulunamadı." hatası verdi. Bunu nasıl çözeblirim bilen varsa lütfen yardım edebilirmi 1 haftadır uğraşıyorum.

Maalesef bir bilgim yok.
Bir zamanlar çok oynardım. Hey gidi günler...
4'ü çıkacaktı hatta ikinci dünya savaşını konu alacaktı diye haberleri vardı sanırım.

sysWOW64 atma direk oyunun kurulu olduğu yere at , anladğım kadarıyla dll yi yanlıs yere atıyosun

Denedim hala aynı sorun var acaba nasıl resim atılıyodu bu forumda ben yeniyimde ?
Hizliresimden yada imgurdan yapablrsnz bbkodlu olani alacaksnz zaten.orda forumlar icin die yazar

`
Mandanın yuva yaptıgı söğüt dalından gonderildi
`

Hizliresimden yada imgurdan yapablrsnz bbkodlu olani alacaksnz zaten.orda forumlar icin die yazar

`
`

Tam olarak yapamadım ben masaüstünden foto atcam ama html istiyo yapamadım detaylı anlatırmısın?

Tam olarak yapamadım ben masaüstünden foto atcam ama html istiyo yapamadım detaylı anlatırmısın?
hizliresim.com'a gir,zaten direk bilgisayardan yüklemek açılıyor,gözat'tan seç,yükle,açılan sayfada forumlar için yazıyor zaten,o kodu kopyala yapıştır.

Hizliresim.com u acip dosyayi sec de masaustunde resmi sec yukledigindede orda bbcod var parantezde forumlar yazar o kodu buraya yapstr arkadaslar sze yardmci olurlar

`
`

Geri