Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ben tövbeliyim bir ara kullandım memişleri şişirdiSen mi kullancan yabani niye soruyon;Ddd
Amla yağı nedir esnaftan dayak yemeyelim sonra?Saçı anlarım da tırnağı nasıl çıkartacak? Bence vitamin takviyesi olur en çok…
Saç çıkartmak istersen amla yağı tavsiye ederim. Düzenli kullanımda bebek saçı çıkartıyor…
Yağ işte hintli kadınlar kullanırmış. Ben trendyoldan almıştım. Yurtdısında var mıdır bilemem… hem saçları da parlatıyor güzel bir şey. Onu bulamazsan alternatif tıp var. Sarımsağı ikiye böl saç derine sürt hafif acıtsın ama… skljsAmla yağı nedir esnaftan dayak yemeyelim sonra?
Bence sen biberiye yağı yada suyunu kullan sonra gel dua edersinYağ işte hintli kadınlar kullanırmış. Ben Spam/Adversitingyoldan almıştım. Yurtdısında var mıdır bilemem… hem saçları da parlatıyor güzel bir şey. Onu bulamazsan alternatif tıp var. Sarımsağı ikiye böl saç derine sürt hafif acıtsın ama… skljs
Onu duymadım yaaa o ne içinBence sen biberiye yağı yada suyunu kullan sonra gel dua edersin
Saçı anlarım da tırnağı nasıl çıkartacak? Bence vitamin takviyesi olur en çok…
Saç çıkartmak istersen amla yağı tavsiye ederim. Düzenli kullanımda bebek saçı çıkartıyor…
Saç çıkartıyor kalınlaştırıyor kalanı ile de çay yaparsınOnu duymadım yaaa o ne için
Nazar değmesin poponu kaşı agshjdAeg saç ve tırnak çıkartan hap diye okudum jklsdf
Gerçi vardır bir ilgisi eksik kalmamıştır bundan da @aegishjalmur
Aeg le çıkan saçlarınızı aeg le uzayan tırnaklarınızla kaşıyacaksınız.p