AGA-E saç ve tırnak çıkartan hap

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Saçı anlarım da tırnağı nasıl çıkartacak? Bence vitamin takviyesi olur en çok…
Saç çıkartmak istersen amla yağı tavsiye ederim. Düzenli kullanımda bebek saçı çıkartıyor…

Doktora danışmadan bu ilaçları başka birinin tavsiyesi ile mi kullanacaksın? @Yabani

Hekim tavsiyesi olmadan başkalarının sözü ile ilaç kullanılmaz.

Zamanında doğal gıda takviyesi ya da zayıflama hapı diye bir şeyler sattılar ve kullanan bazı insanlar şu an hayatta değil. Bu sebeple lütfen bu tip konularda mutlaka uzman bir hekim ile görüşüp onun önerisine göre kullanın. Hangi organda ne tahribat yapacağını bilemezsiniz.

Saç çıkartmak istersen amla yağı tavsiye ederim. Düzenli kullanımda bebek saçı çıkartıyor…
Amla yağı nedir esnaftan dayak yemeyelim sonra?

Amla yağı nedir esnaftan dayak yemeyelim sonra?
Yağ işte hintli kadınlar kullanırmış. Ben trendyoldan almıştım. Yurtdısında var mıdır bilemem… hem saçları da parlatıyor güzel bir şey. Onu bulamazsan alternatif tıp var. Sarımsağı ikiye böl saç derine sürt hafif acıtsın ama… skljs

Yağ işte hintli kadınlar kullanırmış. Ben Spam/Adversitingyoldan almıştım. Yurtdısında var mıdır bilemem… hem saçları da parlatıyor güzel bir şey. Onu bulamazsan alternatif tıp var. Sarımsağı ikiye böl saç derine sürt hafif acıtsın ama… skljs
Bence sen biberiye yağı yada suyunu kullan sonra gel dua edersin

içeriğindeki takviye edici gıdalar arasında sistein ve metiyonin var yani keratini oluşturan proteinler. saç ve tırnakların hammadesi yani. ancak hiçbir şekilde saç çıkartma garantisi veren ürünler değil bunlar ayrıca sentetik olarak üretildiğini de bilmekte fayda var. ilaç sektöründe çalışıyor olmamın faydaları, yine her yerimden bilim fışkırıyor ya.

Geri