Afrin operasyonunu destekliyor musunuz ?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

Afrin operasyonunu destekliyor musunuz ?

• Evet, kesinlikle.

Kullanılan: 7 70.0%
  • Hayır, kesinlikle.

Kullanılan: 2 20.0%
  • Bir fikrim yok.

Kullanılan: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Terör örgütlerine vurulan her darbeyi destekliyorum.

Neden operasyon yapıyoruz?
Çünkü orada PYD var. PYD kaka. PYD PKK demek. Terörist.
Ne istiyo bu PYD?
Kürdistan kuracaklar alçaklar.
Yani kurulmasin istiyoruz.
Tabi istemiyoruz. Tek karış toprak vermeyiz.
Tabi vermiycez. Fakat ya bizim topraklarımız dışında kurulsa mesela?
Olmaz! O devlet kurulmayacak!
Tamam. Sinirlenme. Peki o zaman dalyapyak! Ne demeye Saddam'ın indirilmesine destek verdin ve Irak'ı parçalattın. ırak üçe ayrılınca oluşmadı mi özerk Kürt bölgesi? Hal böyleyken neden Esad'ın devrilmesini istiyorsun? Suriye parcalanirsa bu Kürdistan kurulma şansını arttırmaz mı beynine ekmek bandıgım?

ABD Kürdistan isterken (daha sonra İsrail'e devredilmek üzere) her türlü abd desteğini alttan vereceksin (müttefiksin) aynı zamanda içeride bana hamaset satacaksın! Hakikaten Musul Kerkük Halep Şam'a plaka numaraları verip cuma namazı kılacağını mi sanıyorsun. Saman ithal eden adama yedirirler mi? Akıllı olun akıllı.

Destekliyorum
Ama sadece Afrin'le sınırlı kalmamalı
Tüm sınır hattımız temizlenmeli
Başka ypg noktalarınada harekat yapılmalı
Sınırımızın ötesinde hiç bir terör örgütünün yuvalanmasına müsade edilmemeli
Bu ypg denen teröristlerin tüm kampları hedef alınıp, hepsini yok etmeliyiz
Ypg ulusal güvenliğimizi tehdit eden bir yapılanma
Buna karşı tüm gücümüzle mücadele etmeliyiz

Belli kesimin vatani duygularını tatmin edeceği apaçık ortada. Genel resme bakıldığında mantık mı bu diye sorgulatıyor.

PYD nin olduğu her yere dalalim diyon da yeğenim, PYD şu an Suriye'nin hemen hemen yarısı. Öso sembolik kaldı. IŞİD tamamen bitti sayılır. Rejim bu tarla farelerini gömdü çıktıkları yere.

qG4LEq.jpg

Valla ben ne yarar sağlar, iyi mi olur kotu mu bilmiyorum tek bildiğim gencecik kuzuların öleceği ve bunu istemediğim.

Ben askerime üzülürüm sadece

Esad'ı yıpratmak için daeş'e, öso'ya, ypg'ye destek verenlerin savaşı değil mi bu? 30 sene sonra yakın tarih kitapları kuvayi milliye ruhundan değil, başka şeylerin ithamından bahsedecek. Savaş suçlusu bir katilin, halk düşmanı bir siyasetçinin adını yazacaklar bolca. Destekçi arkadaşları da elden ele en yakın askerlik şubesine teslim edelim lütfen. Teşekkürler.

cCc'ler ??????

Hayir...
Turkiye' nin "milli guvenligi" ulkeyi baskalarinin planlarinin bir parcasi haline getirmekten degil,
o planlari bosa cikarmaktan gecer.
uzun uzadiya yazmak istemiyorum " savas yuksek oktavli boktan bir seydir."

ABD PYD yani PKK'ya silah destegi saglıyor binlerce tır dolusu silah aralarında anti tank füze sistemleri + zırhlı araclar artı helikopter peki PYD ne ile savasıyor İşit'la güyya İşit'ta Tank var mı yok Zırhlı arac var mı yok İşit zaten el-Kaide bitirildi denildi pat hortladı neden ABD'nin planları hep desteksiz bir terör orgütü koca dünyaya baskaldırabilir mi gülerim ben buna Türkiye tek basına ABD'nin ve Müttefik ülkelerin yapamadıgını yapıyor suan amac Denize ulasmak eğer denize ulasılırsa cokdaha kolay olacak bir Terör Devleti kurmak tıpkı İsrail gibi.
Herkezin tek dilegi hic bir kınalı kuzumuzun burnu kanamaması ama yapılanlar bu hareketın ne kadar gerekli oldugunu gosteriyor yanı basımızdaki Burseya Dağından Topraklarımıza Kilise atılan füzeler bunun en büyük kanıtı.

Savaştan kaçan suriyeliler ülkemde cirit atacak benim askerim onların yerine şehit olacak var mı öyle?

Geri