Afra (Freyja)

Konu sahibi son olarak 2218 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Freyja Benim Bundan 6 Yıl önce tanıdıgım vede cok deger verdigim iyi bir arkadaş seni yıllar sonra tekrar görmek gercekten cok güzel iyiki geldim seni buldum. iyiki tanıdım seni zamanında. ve gördügüme tekrar cok sevindim :)

gözleri çohoş.
okeyden anlamıyor :p

Freyja hatun mütevazi kişiliğe sahip.
Kendisi hoş sohbettir.
Sanki başka yerden tanıyor gibi hissediyorum onun hakkında

Bi de gözleri güzel geliyor nedense :)

Forumun eski üyelerinden ağır başlı ve iyi duruşu olan birisidir :)

Uzun zamandir aklimda olan ama nasil ulasacagim konusunda hicbir fikrim yokken yeniden konusuyoruz :) hani hic bilmedigin bi sehire gidersin,tesadufen tanidik birini görursun sevinirsin ya eskilerden birini yeniden gormek o derece sevindirdi beni.
Uslubuyla,insanligiyla ve mesafeli olusuyla hep sevilen biriydi.Hicbir zaman sahte samimiyet gosterisinde bulunmadi.Gonlu guzel,vefali insan.Allah herseyi guzel gonlune gore versin.
Cok cok cok sevindim yeniden ayni ortamda olusumuza :)
Operim cokca sevgiler :srl:

İyidir Kardeşim.
Saygılı ve Kendi Halinde..
Halimi Hatrımı Sorar Arada.. :Pp

Afra Nickini Pek Beğenmedim.:T:

elifin arkadaşıydı ordan biliyordum ilk. sonra tanıştık, muhabbet etmek kısmet olmadı ama oda olur bir gün :rolleyes:

not: bazen afra tafra yapıyor :p

hep nick değiştiriyolar :T: eskilerdenmiş bak buda.

Renktaşımm :oy:
Sempatik gelir kendisi bana (:
Niye tanışmadık biz hala :dusun:

Oldukça ağır başlı biri , hareketleri oturaklı beğendiğim üyelerden.
Rengi ve yeni nicki çok yakışmış.

Afra ismi, gerek anlam, gerekse okunuş olarak hoşuma gitmiştir hep. Bu yüzden sevdiğim biri.

amanda aman , kimlerin üye sözlüğüne iki kelam niteliğinde düşüncemi aktarmamışım ben böyle..
bir nitelendirme yapacak olursam şahsı adına gerisini siz anlayın.. benliği nükleer santraller kadar enerji dolu , mizah anlayışı olabildiğince geniş öyle olmasa zaten böyle enerji dolu olması ne mümkün.. karakter olarak cok hassas olduğunu biliyorum fakat bunu hic yansıtmıyor. Hep gülen tarafini hep eğlenceli tarafını yansıtıyor , en azından ben hep o yansımaları gördüm , ama şuda var ince düşünceli olan insanların geneli hep hasas olurlar kendiside çok ince düşünceli olduğundan bu kanıya vardım..
çok güzel bir insan.. çok olduğu gibi.. günümüzde bu tarz platformlarda bu şekilde insanlar azınlıkta kaldı malesef ki , o azınlıkların içersinde yer alan bir varlık..

kalbi de yüzü gibi güzel insan sen hep mutlu ol mutlu ol ki etrafındaki seni tanıyan bizlerde o mutluluğunun tohumlarından faydalanalım vede muhabbetlerinin içersinde enerjinden , enerji alalım..

Adaptasyon eksikliği oldu ;p malum sebeplerden ötürü..
Aşurem ihmal edilmesin lütfen.. , bu yazı türk kahvesi vede sigara eşliğinde yazılmıştır ;p

Afra süper ya :D çok gülüp çok eğlenebiliyoruz yeri gelince de çok iyi arkadaş hemde örtmen on numara insan ooon :D gözü renkli bir bayan daha ne olsun kendide güzel :D çayı çiçeği böceği eksik etmez adjasl üff başka ne yazim hiç uzatamıyorum böyle şeyleri sevioz işte hadi bb :D

Benim mırmır pisim :*
Yahu o kadar tanırım seni meslektaş olduğumuzu yeni öğrendim :)

Afra gecelerin uyanan guzeli :d beta b yi cozmus insandir la o dikkatli olun:asd: herseye guler hic asmaz yuzunu ve hic kasvetli takilmaz bu nedendendirki inanilmaz seviyorum baaaayani canim benim kiz senle forumda kalmicak dostlugumuz yuricem sana :D
Hep kuzenim ogretiyo bu kizlara yurumeyo:asd:
Canimsin muckkk:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri