amanda aman , kimlerin üye sözlüğüne iki kelam niteliğinde düşüncemi aktarmamışım ben böyle..
bir nitelendirme yapacak olursam şahsı adına gerisini siz anlayın.. benliği nükleer santraller kadar enerji dolu , mizah anlayışı olabildiğince geniş öyle olmasa zaten böyle enerji dolu olması ne mümkün.. karakter olarak cok hassas olduğunu biliyorum fakat bunu hic yansıtmıyor. Hep gülen tarafini hep eğlenceli tarafını yansıtıyor , en azından ben hep o yansımaları gördüm , ama şuda var ince düşünceli olan insanların geneli hep hasas olurlar kendiside çok ince düşünceli olduğundan bu kanıya vardım..
çok güzel bir insan.. çok olduğu gibi.. günümüzde bu tarz platformlarda bu şekilde insanlar azınlıkta kaldı malesef ki , o azınlıkların içersinde yer alan bir varlık..
kalbi de yüzü gibi güzel insan sen hep mutlu ol mutlu ol ki etrafındaki seni tanıyan bizlerde o mutluluğunun tohumlarından faydalanalım vede muhabbetlerinin içersinde enerjinden , enerji alalım..
Adaptasyon eksikliği oldu ;p malum sebeplerden ötürü..
Aşurem ihmal edilmesin lütfen.. , bu yazı türk kahvesi vede sigara eşliğinde yazılmıştır ;p