Afra (Freyja)

Konu sahibi son olarak 2227 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az once bir sey yazdim selamlasmak ile ilgili, forum ortaminda belki selam vererek samimietini gosteremiyorsun ama sicakligini bi begeni tusuyla gosterebiliyorsun. Bakin ben burdayim bu yazdigini okudum ve begendim demeden gecmiyor. Hic cimri degil bu konuda begeniyorsa begeniyorum diyor .p Daha once de demisimdir belki ustteki alttaki oyunlarda, hic muhabbet etmeden gonul gozuyla gorebildiklerimiz vardir, sen onlardansin iste. Konusmamiz gerekmiyor,kalbimizin ayni yonde ayni seyleri hissettigine bazen tanik oluyoruz. Bu cok hos bir durum bence .) sevgi ile kal tafrasiz insan .)

Afra benim sosyal medyada tanıyıp da iyi insan lugatini tamamiyle kişiliğinde barındıran ender insanlardan..

Senin gibi bir varlığı iyi ki tanımisim.
İyi ki senin ile muhhabet ediyorum..
İyi ki varsın dediklerimden Büş. .

Seviyorum Afra' yı ya. Dünya ahiret kardeşim olsun :)

Neyse, doğal, samimi içten. Kimseyle benim gibi uğraşmıyor. İşine bakıyor

Bir de şafak sayıyordu.

Efendi,ağır,güzel bir bayan.
Hep burada olmasını isterim.

Uzaktan bakınca Soğuk nevale gibi duruyor ,
Ama agır baslı kendı halınde oldugu bellı ..
iyidir iyi

Keyifsiz olduğum zamanları hissediyor olsa gerek o güzel yüreği,bir sesleniveriyor uzaktan,öyle güzel dokunuyor ki yüreğe,aniden ve sıcacık...
Var ol hep.

Afra'yı zaman zaman forum içerisinde, yorumlarda ve beğenilerimde görüyorum.
Sade ve düzgün yorumlarına şahit oluyorum.

Genelde foruma rahatlamak ve kafa dağıtmak için geliyor gibi. :) Yani olması gerektiği gibi.

Nicki için tabir edilen tafralı haline hiç denk gelmedim.p

Tam anlamıyla tanışmamış olsakta, cıvıl cıvıl olmasının yanısıra sözünü çekmeyen bir hatun izlenimi veriyor. Neşesi daim olsun ama öğrencileri başından eksik olmasın.p

Afra candır, çok yeni tanımama rağmen kanım kaynadı zaten sevilmeyecek gibi de değil sevecen sıcakkanlı miniklerin tatlı öğretmeni, hep neşeli ol bi de hasta olma -p

Uzaktan bakildiginda naif hanimefendi bir uye gibi gozukuyor yakinen tanismadik kendisiyle simdilik bu kadar:)

Afra aslında tanıdıkmış çok yakın olmasa da. Seneler öncesinden tanıyorum yanılmıyorsam.
Kendi halinde ve zararsız biri. Sevilen biri. marple sevdiyse kötü olmasının imkanı yok bence. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri