Affetmek ilişkilerdeki sorunları çözmek için bir yöntem olabilir mi?

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Affetmek ilişkilerdeki sorunları çözmek için bir yöntem olabilir mi?

Cx olmuyor, sen affettikce, kapilari acik biraktikca o vazgecilmez oldugunu sanarak seni daha fazla hirpaliyor. Hirpalarken de yerinin hep garantili oldugunu bildiginden asla seni kirmaya, incitmeye korkmuyor.

cok affetdim sonuc iyi degil
kim ne ise odur
degismesini istemekde daha betere yol aciyor bu yuzden oldugu gibi kalmasi en iyisi beter olmakdan iyidir.

Kısa vadede evet çözer; ama uzun vadede asla çözmez. Bi kere kopunca yara bandı da tutmaz artık bi süre sonra. Bir yapan on da yapar bin de.

Affedeceğiniz duruma bağlı. Şiddet, aldatma ve büyük yalanlar olmadığı sürece affedilir.

Affetmek sorunların üstünü kapatmaktır. Çözüm yolu olamıyor.

affedilir arkadaş bir olur iki olur 3 de olmaz. (:

ayrıca affedilecek konuya göre de değişir.

Hayir o konu konusulmadikca kesinlikle daha da buyur.
En buyuk sorun iletisimsizlik tartismayi bileceksin bence.

İlkinde belki sorunu çözer ama daha sonraları affettikçe karşıdaki insan şımarıyor malesef.

bence affetmek ilişkilerdeki sorunu çözer. bu ne konuda olursa olsun. yalnız şöyle birşey var; affetmek sorunları çözerde affedeceğin kişinin adam olması gerek önce. ifade ettiğim adamlık sadece erkeklere has birşey değil. bu bayanlar içinde olması gereken birşeydir. biz hepimiz değilmiydik "kendi hatalarımızla büyümek istiyoruz. büyüklerimiz yaptıkları hatalarla bize ders vermesin, kendi hatalarımızdan kendimiz ders çıkarmak istiyoruz" diyen. eee demek ki hata yapa yapa, bunun getirmiş olduğu başka bir eylem de affede ede ilişkimizi en mükemmel olduğu yere çıkaracaz. hea şahsen ben sürekli affedebilecek biri değilim. fakat affedilincede ilişkinin çok daha sağlam olmaya başladığını tahmin edebilirim.

Affet me pls.

Yani beni affet dedim. İngilizce bilmiyor musunuz ya?​

Geri