Affetmek ama unutmamak

Konu sahibi son olarak 3075 gün önce görüldü
affetmek ama unutmamak

* kadınlar için söylenen versiyonu yaygındır : kadınlar herşeyi affeder ama hiçbirşeyi unutmaz :rolleyes:

Laf olsun diye affettim der bitmistir onda bi kere

İyi bir özellik olduğunu zannedilen bu huyun erkekler üzerindeki etkisi tartışılır.
Erkeklerin bir çoğu geçmişteki hatalarının kadınlar tarafından hatırlatılmasını sevmezler. Bunu erkekler yapsa bayanlar anında terk eder.

* Kişinin kendisine yapılanı unutmuş gibi yapması durumu.

* Kendini kandırmanın diğer adı.

* Gereksiz bir eylem.

Hayatta başıma en çok gelen olay.

Affederim ama asla unutmam.
Zamanı gelince burnundan getiririm.

Hiç affetmemek daha iyi, kin kusuyosun her fırsatta , hem kendini hem karşındakini yıpratıyosun

Hafızaya işkencedir..:p

Ne affederim nede unuturum.
Hesabını sorarım.

yapılanı iyi niyet göstergesiyle sineye cekmek.gün gelir affedemedigin konuda buna benzer birsey gördügünde birikim sıcraması yasamak.

Evet bunu ben de yapiyorum, elimde degil unutamiyorum iste. Hem neden unutulsun ki ?

affedilmeyen şey zihne yük olur. affettiğin anda o yükü serbest bırakırsın. haliyle unutursun. unutulmamışsa affedilmemiştir.
başlıkta ağır kin algılıyorum.

3. yaydan benzer bir cümle görüyorum. Başak hariç sskfd
Ben de nefret, kin gibi duyguların kişiye yük olduğundan, karşıya değil kişinin kendisine zarar verdiğinden bahsetmişimdir.
Yalnız bende şey oluyor karşımdakinin samimi olduğuna inandıysam belki surat yapmıyorum ya da intikam peşinde koşmuyorum ama unutamıyorum da, her ne olduysa zaman zaman hatırlıyorum ve bu beni üzüyor. Ben üzülünce karşımdakini de üzerim. Bu aslında içten içe affedememek oluyor sanırım.
O yüzden en doğrusu affetmek ve uzaklaşmak.

images

Yani, unutmayıp içinde büyüteceğine koyver gitsin. Bağırsın, çağırsın yüzleşsin ama laf aralarına sıkıştırıp başa kalkmak çok çingene geliyor.

Geri