AFAD'da arkadaşı olan kişi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Her ortamda AFAD'da arkadaşı olduğunu vurgulayıp felaket haberleriyle negatif basan biri oluyor mutlaka. Bkz. kaynanam.

Bilimsel dayanağı olmadığı süre bu tip söylemleri dikkate almam.

Yaa lefty medyumların lafıyla fener şampiyon olacak diyorsun burda bilim falan deme bari canım.
Türkiyede bunu ciddi manada konuşan bilim insanı mı var.
Hepsi medyatik ve magazinsel takılıyor.
50 k beğeniye deprem olmayacak haberi veririm diyen bilim insanı bile var ülkemizde.

Yaa lefty medyumların lafıyla fener şampiyon olacak diyorsun burda bilim falan deme bari canım.
Hiç öyle bir ifadem olmadı çünkü astroloji ilgi duyduğum bir alan değil ancak yapılan tahminler basına yansıdığı için nasıl bir yöntem kullandıklarını merak ettim.

Bilimsel konularda güvenilir kaynak ve kanıt yoksa hiçbir koşulda dikkate almam.

Sismik yansımayla mı yoksa kırılmayla mi yeralti mağarası tespit edilir diye kavga ettim onlarla. O saaten sonra muhattap almıyorum pek.

Hiç öyle bir ifadem olmadı çünkü astroloji ilgi duyduğum bir alan değil ancak yapılan tahminler basına yansıdığı için nasıl bir yöntem kullandıklarını merak ettim.

Bilimsel konularda güvenilir kaynak ve kanıt yoksa hiçbir koşulda dikkate almam.
Uzun uzun yazacaktım üşendim.Biz en iyisi tedbirlere bakalım gerisini boşverelim.

Geri