Oyun Aegle dertlere deva

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Peki.

Aegcim sorunçözenim.

Böyle 32 yıldır bir ağlama atağı, kimseye yetememe, yetmeyince aşırı üzülme, kimseyi kıramama, cebimdeki 40 liranın hepsini karşıya verip, eve otobüssüz gitme, gibi sorunlarım mevcund.

Beni ne kurtarır? Ölsem mi sence?

Aegim forumungözbebeğim.

Peki.

Aegcim sorunçözenim.

Böyle 32 yıldır bir ağlama atağı, kimseye yetememe, yetmeyince aşırı üzülme, kimseyi kıramama, cebimdeki 40 liranın hepsini karşıya verip, eve otobüssüz gitme, gibi sorunlarım mevcund.

Beni ne kurtarır? Ölsem mi sence?

Aegim forumungözbebeğim.
Biraderim ciddili mi bu dertler? :d

@aegishjalmur hocam genç dimağları ışığınızla aydınlatmayı neden bıraktınız ?
Onlardan bir sk olmayacağı için xd xd

Aeg mi kaldı….

Sizin post'larınıza denk geliyorum arada çeşitli başlıklarda. Depresif, sitem dolu, bir o denli de sevgi ve özlem yüklü. Bende bir Onurcan mesajı etkisi yaratıyor. Nasıl deyim, böyle bir duygu hengâmesi. Meydan dayağı yercesine, hangi duygunun nereden sopa attığı belli değil. Dünya yıkılsa bir araya gelmeyecek farklı farklı düşünce ve değer kutupları tarafından ortak bir potada linçlenircesine âdeta...

Sizi kimler incitmişse, kınım kınım kınıyorum. Sevgilerle. Miyyau.

Sizin post'larınıza denk geliyorum arada çeşitli başlıklarda. Depresif, sitem dolu, bir o denli de sevgi ve özlem yüklü. Bende bir Onurcan mesajı etkisi yaratıyor. Nasıl deyim, böyle bir duygu hengâmesi. Meydan dayağı yercesine, hangi duygunun nereden sopa attığı belli değil. Dünya yıkılsa bir araya gelmeyecek farklı farklı düşünce ve değer kutupları tarafından ortak bir potada linçlenircesine âdeta...

Sizi kimler incitmişse, kınım kınım kınıyorum. Sevgilerle. Miyyau.
Ne anlatıyorsun mihri ya…
5acb5362-1796-4866-b103-81a442540560.jpeg

Geri