Oyun Aegle dertlere deva

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Ama üzgünüm, kadınlar erkeklere göre daha kötü araba kullanıyor, özellikle istanbulda :dd
kadınlar kötü araba kullanıyor demeyelim de kötü araba kullanmalarına sebep olunuyor diyelim. daha geçenlerde bir kadın arkadaşın arka camında “acemiyim. lütfen kornaya basıp, sıkıştırmayın” yazıyordu. hiçbir erkeğin arabasında böyle bir şey ile karşılaşamazsınız. çünkü erkeklerin birçoğu trafikte maganda. bunu artık bi kabullenin. o an direksiyonda kim varsa en haklı o, en kurala uyan o. hep sağa sola sallar. bu asla şaşmaz.kdkdkdj

Istanbula gittim gordum. Istanbullular arac kullanamiyor. Bi kere hep kurallara uyuyorlar. Hic dogaclama yok. Inanir misiniz trafik soldan akiyor. Oysa trafik dedigin sagdan akar. En azindan ankarada oyle..

Fenerbahçe - İstanbulspor beraberliği sonrası geldi aklıma ve dünkü Galatasaray yenilgisinden sonra nasıl olduğunu merak ettim.:) @aegishjalmur

Süper Lig hakkında tahminlerin nedir?
Leftyciğim, şampiyon galatasaray… sadece umut verdik hahah umutlarını son haftaya kadar sıcak tutsunlar ki hezimetleri o kadar büyük olsun kanatlıların hepsinin hahaha :d

Leftyciğim, şampiyon galatasaray… sadece umut verdik hahah umutlarını son haftaya kadar sıcak tutsunlar ki hezimetleri o kadar büyük olsun kanatlıların hepsinin hahaha :d
Bu söylediğini de not aldım.:) O gün geldiğinde ya sen ortadan kaybolursun ya da ben...:)

rüyamda ata biniyordum ama at yürümüyordu rüyamı yorumlar mısın?@aegishjalmur

@aegishjalmur

@Plesk ortaya bir iddia attı ancak bana kalırsa cevabını kendi de bilmiyor ve kaçamak cevap veriyor. Sana soralım o zaman.:)

şampiyonluk yolu iyi bir yabancı kaleciden geçiyor. kaleyi yerli birine emanet etmem.
Yabancı kalecinin daha iyi olmasını sağlayan fark nedir?
uzun konular bunlar lefty. hem siyaset konuşalım boş ver futbolu : )

Güncel arkadaşlar, bayram öncesi yazın dertlerinizi..

Geri