Aegishjalmur kimdir?

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Bu konu uçar :D

Imm aegishjalmur cLockwise ^ ^
Sevdiğim değer verdiğim bir insandır.İyi bir enerji yaydığınız sürece pek çok konuda makara yapılabilir kendisiyle.Halsizliklere negatif enerjiye gelemez kendileri :p Yaş farkı gözetmeksizin çevresindekilerle geyik yapması, kasıntı yapmaması takdire şayan.Belli etmese de yumuşacık bir kalbi var bence.Derya abla bir o iki rahatlığına, umursamazlığına da hayranım.Darısı başıma :T: Bu arada forumun güzel güvenilir hatunları dikkatle okusun : Forumun en yakışıklı adamlarından biridir ayrıca kızlar, öyle sürekli makara yaptığına da bakmayın aşk ilişkisini görmedim ama arkadaşlık vb. ilişkilerinde dostlarına çok bağlı, güvenilir aşkta da öyledir diye düşünmekteyim ciddi bir ilişki yaşama yaşı da geldi bence velhasıl laksdjlaksj tamam tamam Ailen vs. sıkıştırıyordur yeterince zaten bir de ben tuz biber olmayayım xd Aylardır onla da görüşemedim. Whatsapptan faceden yazdım dönemedi (tabii ki işinden -.-) Her neyse mutlu ve bahtiyar ol hep abicim. Seviliyorsun : )

Bu konu uçar :D

Imm aegishjalmur cLockwise ^ ^
Sevdiğim değer verdiğim bir insandır.İyi bir enerji yaydığınız sürece pek çok konuda makara yapılabilir kendisiyle.Halsizliklere negatif enerjiye gelemez kendileri :p Yaş farkı gözetmeksizin çevresindekilerle geyik yapması, kasıntı yapmaması takdire şayan.Belli etmese de yumuşacık bir kalbi var bence.Derya abla bir o iki rahatlığına, umursamazlığınalşkk da hayranım.Darısı başıma :T: Bu arada forumun güzel güvenilir hatunları dikkatle okusun : Forumun en yakışıklı adamlarından biridir ayrıca kızlar, öyle sürekli makara yaptığına da bakmayın aşk ilişkisini görmedim ama arkadaşlık vb. ilişkilerinde dostlarına çok bağlı, güvenilir aşkta da öyledir diye düşünmekteyim ciddi bir ilişki yaşama yaşı da geldi bence velhasıl laksdjlaksj tamam tamam Ailen vs. sıkıştırıyordur yeterince zaten bir de ben tuz biber olmayayım xd Aylardır onla da görüşemedim. Whatsapptan faceden yazdım dönemedi (tabii ki işinden -.-) Her neyse mutlu ve bahtiyar ol hep abicim. Seviliyorsun : )
Kardeşim çok sağol :D
İfşa etmeyin ama boyle yaa shshdjj (biraz daha yaz) :D

Köpeği bile bir çoğumuzdan yakışıklı

Pırıl pırıldır.

(Abi hayvanseverdir Serkan imajını da ben dayıyorum alttan askşldf)

Selam Serkan.:)

Serkan isminin üstüne gelince gizli bir link vardır diye mausu tuttum ama bir şey çıkmadı.:p

Sana kısaca aeg diyebilir miyim?

Arkadaşlar hepinizi sallıyorum o nasıl laf, hele ki kızları.....

Bana kısaca ne istiyorsan de abi :D

Hayvansever erkek süper begendim :D

Nickimin anlamı googleda yazıyor ya lütfen :(

Geri