aegishjalmur ile karakalem çizmeceler

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Öncelikle khaleesinin dragonunu çiziyoruz

sonra hayalimizdeki kadının manalı bakan gözlerini asgajhs

yine aynı kadının dudakları (alt dudak <3 <3 <3)

sonra prag cemetery kapağını

bu da bonus;
resim çizen Oggy 'nin resmi hagjhagsas :D:D

Sen mi çizdin gerçekten? Bayağı iyi olmuş. Bizim forumun erkeklerinin on parmağında on marifet maşallah. :p Kadının gözleri çok iyi olmuş. :d

vaaay eline sağlık hocam

Çıtayı kendi fotoğraflarını koyarak yükseltmiş bir adamın hangi açtığı konu daha fazla süper olabilir ki alsjdksdnnsjshdh

Daha önce görmüşmüydük bunları aklımda imzanı beğendiğim kalmışta :p

O dudak beni benden aldı kjsşjd

ooooo yetenegimi konustururum diyor cok begendim .) imzan cok guzel, bi'de hayalindeki kadinin kaşının baslangic yeri biraz ince sanki kalinlastirsan daha guzel durur. Sanane benim hayalim dersen kizmam haha. Ayrica Oggy nickli arkadasi yabana atma adam guzel ciziyor o da seni cizebiler .p

ooooo yetenegimi konustururum diyor cok begendim .) imzan cok guzel, bi'de hayalindeki kadinin kaşının baslangic yeri biraz ince sanki kalinlastirsan daha guzel durur. Sanane benim hayalim dersen kizmam haha. Ayrica Oggy nickli arkadasi yabana atma adam guzel ciziyor o da seni cizebiler .p

Sağol çiçeeeeem :'))) adam çizsin tabi benimle ugrassın, zeki ve yaratıcı cocuk .p

Oggyi çizmeseymişsin olurmuş :D

Seviyorum çocugu çizmeyeyim mi :D

Eline sağlık cok güzeller :)

Cok güzel benide çizsene ya bende seni çizerim :D

Yok yok. Geçenlerde fotoğrafınıza bir yorum yapmıştım. Ona yetenekli kısmını da ekleyiverelim.:) Elinize sağlık.

Geri