aeg'in tenis eteği giymesiyle başlayan süreç

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
ülkede bir şeylerin değişebileceğini göstermek açısından kelebek etkisi yaratan mükemmel süreç.

önce muharrem ince adaylıktan çekildi, şimdi de sinan oğan'ın mitingini iptal ettiği ve ankara'ya döndüğü, muhtemelen adaylıktan çekileceği konuşuluyor. pazar günü de hayırlısıyla kılıçdaroğlu %55 ile kazanacak ve bu devran dönecek.

karşim sen sadece plesk'e değil koca bir millete bir hayal kurdurdun...

ülkede bir şeylerin değişebileceğini göstermek açısından kelebek etkisi yaratan mükemmel süreç.

önce muharrem ince adaylıktan çekildi, şimdi de sinan oğan'ın mitingini iptal ettiği ve ankara'ya döndüğü, muhtemelen adaylıktan çekileceği konuşuluyor. pazar günü de hayırlısıyla kılıçdaroğlu %55 ile kazanacak ve bu devran dönecek.

karşim sen sadece plesk'e değil koca bir millete bir hayal kurdurdun...
Oğan'ın çekilmesi denklemi bozar.

Kemik milliyetçi tayfa olan @aegishjalmur @Raskolnikov ve @Plesk i göreve çağırıyorum.

Oğan'ın çekilmemesi lazım.

bir tırnak atmıştım... konu nerelere gelmiş...

oğanın çekilmemesi lazım. etrafımda bozkurt tayfa oğana oy veriyor. çekilirse gider yine reise verirler. oğanın kalması gerekmiyor mu ya? oğan çekilirse akplidir.

bir şekilde tayyip erdoğan'a oy vermemeyi seçmiş insanların oğan çekildiğinde o zaman tayyip'e verelim demesi sandığınız kadar güçlü bi ihtimal değil bence. hele ki adam lehte çekildiğini açıklarsa. şimdilik sadece söylenti zaten bekleyelim görelim...

oğanın çekilmemesi lazım. etrafımda bozkurt tayfa oğana oy veriyor. çekilirse gider yine reise verirler. oğanın kalması gerekmiyor mu ya? oğan çekilirse akplidir.
sinan oğan'a oy verecek arkadaşlarla biraz önce çekilme muhabbetini yaptık. çekilirse kimseye oy vermeyeceklerini söylediler. (kılıçdaroğlu'na sıcak bakmıyorlar) sinan oğan'a oy verenlerin çoğu muhalif zaten, hadi kalkın akp'ye oy veriyoruz demezler. çekilirse akp içerisinden kopacak oylar kopmaz. ne kadar kopartabiliyordu orası muamma.

bence hepimiz kızılcık şerbo nursema gibi sandığa gitmeliyiz, paravanın arkasından çıkarken de açılıp saçılmalıyız… algılarındaki gibi görüntüye bakıp kesin akp’ye basar dedikleri umutlarını çıkışta söndürmeliyiz çünkü bu bir yandan psikolojik bir savaş… plesk’in ırz düşmanı icardi tişörtüyle gideceğini de herkes biliyor… wanda recep kolla kendini.

sinan oğan'a oy verecek arkadaşlarla biraz önce çekilme muhabbetini yaptık. çekilirse kimseye oy vermeyeceklerini söylediler. (kılıçdaroğlu'na sıcak bakmıyorlar) sinan oğan'a oy verenlerin çoğu muhalif zaten, hadi kalkın akp'ye oy veriyoruz demezler. çekilirse akp içerisinden kopacak oylar kopmaz. ne kadar kopartabiliyordu orası muamma.
oğana oy verecekler genelde milliyetçi kesim olduğu için onlar dönse dönse cumhura dönebilir gibi geldi. yani kk na oy kayma ihtimali yok bana kalırsa. ya oy vermezler dediğin gibi ya da klasik başka aday mı var deyip erdoğana yönelebilirler.

sırf kk gelmesin diye bile yapabilirler. malum ülkeyi böleceği endişesi yaşıyorlar. vatan millet sakarya deyince onların kafa gidiyor biliyorsunuz..

kafa gidiyor derken @Hatem gelmeden düzelteyim. etkileniyorlar manasında dedim.. duygusal insanlar çünkü.
sjsjsjs keko sevdanın seni bir gün milliyetçi kesime bu kadar hakim olmanı sağlayacağını nerden bilebilirdin ki… gözünü karartıp en az 10 oyu kılışdar’a çevirebilirsin <3 güveniyorum…

sjsjsjs keko sevdanın seni bir gün milliyetçi kesime bu kadar hakim olmanı sağlayacağını nerden bilebilirdin ki… gözünü karartıp en az 10 oyu kılışdar’a çevirebilirsin <3 güveniyorum…
peki tüm keko exlerimin milliyetçi olması. ne yani milletçiler keko mu melom.. aşkolsun.. ya ahaha bir tanesi tuğralı yüzük takıyordu. daha fazla anlatamiciiim utanıyorum. ndajkdnakdaw. neyse akşama bi mesaj atayım 3-4 oy gelir gibi. kk ben daha ne yapayım başkan sen söyle..

Geri