Aduket Tarikatı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak ne yaptıkları bilinmesede sanırım onlarda böyle mutlu oluyorlar

[YOUTUBE]VrKZleFNZKw[/YOUTUBE]​

Manyaklar .. İslam bu sığırların yüzünden bugün bu halde maalesef ..

insanın nutku tutuluyor eline sopayı alıp odaya dalıp tek tek patlatacaksın

Videoyu 3 kez acicak oldum 3 kere patron dibimde bitti. Tam olarak ne yapiyorlar biri anlatabilir mi .)

Hiç biri bunun yerini tutamaz;

[YOUTUBE]D4gt5F0SIck[/YOUTUBE]

:D:D

Videoyu 3 kez acicak oldum 3 kere patron dibimde bitti. Tam olarak ne yapiyorlar biri anlatabilir mi .)

Şöyle düşün arap tarzı giyinimde insanlar sıraya dizilmişler sırayla Street fighter ile apaçi dansının birleşimi ile bir free style falan filan :D

[YOUTUBE]Yi2fVs1LjjE[/YOUTUBE]

Bu da efsanedir :)

Bunların yaptıklarının dinle bir ilgisi yok.

Ayrıca bu zavallıların , BÜYÜ ike bu moda girdiklerini düşünüyorum.Baş Şeytanları büyülüyor ve rotayı kaybediyorlar.

Bunlar gebelde Pakistan/Hindistan merkezli tarikatlardır.Araplarda bu derece bir tarikat yok.

Şaka bir tarafa ciddi tarafından konuyu ele alacak olursam ;
BAKIN SİZLERE BİR SIR VEREYİM ; Türkiye'de dahil olmak üzere bir çok tarikatın başında ki sözde şıhlar,şeyhler,hocalar MUSKA VE BÜYÜ İLE ÇALIŞIRLAR .. TILSIM YAPARLAR .. Müridlerini bu şekilde kendilerine bağlarlar ve kesinlikle siz ne olduğunu bile anlamazsınız ..
Yaptıkları tılsımlar sayesinde sizleri kendilerine kul köle haline getirirler .. Siz sanırsınız ki özgür iradenizle o şeyhinizi seviyorsunuz ama durum öyle masumane değildir ..

En sevdiğim tarikattır [emoji173]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek hücreli canlılarda bile daha fazla zeka belirtisi vardır.

hepsi kafa kesmek icin dort gozle bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri