adsız oğul

Konu sahibi son olarak 3620 gün önce görüldü
- Kelebekler neden iki gün boyunca yaşarlar merak ediyor musunuz hala?

- Ha, o eski mevzu hoca!

- Kelebekler, iki gün boyunca yemeden içmeden nesillerini devam ettirmek için yaşarlar. Yaşatmak için yaşarlar yani. Bu açıdan bakıldığında çok değerli bi iki gün.

- Affeder mi dersin hoca? Alnımız bi kez secdeye değmemiş. Bağışlar mı bizi dersin?

- Davut beyin yanında yetiştiniz. Kaç kez affetti?

- Belki yüz kez, belki bin kez.

- Onun kalbine o merhameti veren Allah, bağışlamaz mı hiç?

- Bağışlar :)

- Bağışlar :)

- Haydi Allah'a emanet hoca.

- Allah'a emanet.

Küçükken saklanbaç oynardık. Beni bulamadıklarında "ortaya çıkarsan sobelemem" anlaşması yapmak istiyorlardı. Hiçbir zaman kabul etmedim o teklifi. Ya sobeledim, ya sobelendim.

Anadolu insanı, ideoloji ve inançlar uğruna birbirine bağlı kalamayıp çatışma-ayrılık-bölünme ve kırgınlığı tercih ettikçe, üzmeyi ve üzülmeyi tercih ettikçe başarılı olamazlar. Türkler ve Anadolu coğrafyasında bizimle yaşayan diğer kardeşlerimiz, farklılıklara rağmen birbirini sevebilme olgunluğuna erişemediği sürece mutlu olamazlar.

imza: sallapati merdümgiriz

Kış vakti sokakta yattım bir gün. Para yol, pul yok, ev yok, aş yok. Hikmeti odur ki hiç şikayet etmeyişimiz, ertesi gün tepeden baktırdı bizi İstanbul'a. Ne günlerdi...

Onca şey yaşarsın, bir siteye girersin, şöyle özetlersin;

Bize bu dünyada uyku yok.

Hangi şarkıyı dinleyeceğine karar veremediği için 4-5 dakikadır youtube ekranına boş boş bakan o adam benim işte.

"Efendiler, bütün insanlığın görgü, bilgi ve düşüncede yükselip olgunlaşması, Hristiyanlığı, Müslümanlığı, Budizmi bir yana bırakarak basitleştirilmiş ve herkes için anlaşılacak duruma getirilmiş saf ve lekesiz bir Dünya dininin kurulması ve insanların, şimdiye kadar kavgalar, çirkeflikler, kaba istek ve iştahlar arasında bir sefalethanede yaşamakta olduklarını kabul ederek, bütün vücutları ve zekâları zehirleyen zararlı tohumları yok etmeye karar vermesi gibi şartların gerçekleşmesini gerektiren «birleşik bir Dünya devleti» kurma hayalinin tatlı olduğunu inkâr edecek değiliz."

Nutuk

Dünya dini ve dünya devleti öyle mi? Hayır, bunu asla başaramayacaksınız. Müslümanlar, bunun biir siyon ideolojisi, new age tarikatı projesi olduğunu biliyorlar. Müslümanlar, Allah indinde tek din olarak İslamiyeti kabul etmişler ve buna teslim olmuşlardır. Bunu asla başaramayacaksınız.

Bir şapka için bombalattığınız yerden çıkan o adamın ismiyle sembolleşen hareket, sisteminizi başınıza yıkacaktır.

Kıyamate yakın iki deccal çıkacaktır diyor Efendimiz aleyhisselatu vesselam. Biri İslam diyarından, diğeri Hristiyanlar arasından çıkar. Müslümanlar arasından çıkan, gayrimüslimlerin şapkasını takar ve "bu alın secdeye gitmez" der. Onun ölümünü şeytan İstanbul'daki Dikilitaş'tan tüm dünyaya haykırıp "o öldü" der ve herkes bu sesi duyar.

Gerçekten de İslam diyarından çıkan süfyan deccalin ölümü, o dönemde ilk olarak İstanbul Dikilitaş'ta bulunan radyoevinden tüm dünyaya anons edilmiştir.

Türkiye'de ayağı taşa takılsa bile hükümeti suçlayan hastalıklı muhalif zihniyetin, Paris'teki saldırıyı çağdaş kılığa bürünüp kınama yaparken, Medine'ki saldırıya sessiz kalmasına ne diyeceğiz? Tayyip istifa deseydeniz o bile kabulümüzdü aslında.

"Seni tahta padişah olarak oturtmuyoruz. Seni buraya yeni kurulacak cihan devletinin temellerini atman, Osmanlı'nın yıkılışını uzatman ve dünyayı oyalaman için Hakan olarak oturtuyoruz."

Geri