Adriana Lima yı aldatmak

• Kullanıcı [T.T]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 3984 gün önce görüldü
Ne olmus yanı aldatılamazmı :D

Buraya yorum yapan erkekler de Amerikan, Ingiliz herhalde. :)

yorumlar ilginç görende kadınlar çok masum sanıcak *AHAH

hiç şaşırmadım şeytana uyan bir kişiden beklenen bir şey.

olay ankarada yaşanmış zaten haklısın sende.

Ben yine dini yorum yapayım ..
Zina haramdır .. Zinayı Adriana gibi kadını aldatarak yapmak hem haram hem de israftır ..

aaaaaa diyorum gidiyorum , annemin bi sozu vardida neyse buraya yazmim belki sye olur gidiyorum

cinsel hayatları kötüdür belki..

Son geldiğinde İstanbul'da beraberdik. İşte ilkinin haberinde teselli etmiştim ama 2. defa Marco'nun aldattığını duyunca boşan kızım sana kocamı yok dedim. Bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim.

Aldatılan Adriana Lima (Brezilya), aldatan Marko Jaric (Sırbistan) Kabağın patladığı yer Türk erkeği.

Bkz: Kezbanların her şeyi Türk erkeklerine yorması

Bu konuya yorum yapmıştım daha önce ama içimde ki öfke dinmedi hala ..
" Lan Adriana aldatılır mı be insafsız " :)

Adriana'da aldatıldıysa bilemiyorum, İstanbul'da gezceğine kocayı elde tutsaymış canım aa :D

Bir kadını ya da erkeği elde tutmanın sadece güzellik ya da yakışıklılıkla mümkün olmayacağını bilecek kadar tecrübeli olduğum için şanslıyım sanırım. afsdfbfhv

Marko Jaric bir sporcu. Sporculuk hayatı lise dönemlerinde şekillendiği için bu adamlarda genel bir kültür eksikliği vardır.(parayla elde edilebilecek gezme tozma, yeme içme kültüründen bahsetmiyorum)

Şimdi Adriana olağanca güzelliğine rağmen ya böyle bir adamı dahi elinde tutamayacak kadar kültürsüz ve adam o yüzden başka hatunlara yönelmiş(bu durumda gittiği hatunun kültür mantarı olması gerek) ya da gerçekten yatakta kötü.

Tabii bunlar Adriana kabahatli ise ihtimal dahilindeki şeyler, belki de sadece adam **salak

Ne demiş (sözde) düşünür bir erkek, her bayan aldatılmayı tadacaktır :)

Öpücük atıp mal mal gülüyo sadece.:/
Ayrıca Haymanalılara benziyor kendileri.-_-

Geri