Adriana Lima Hangi Türk Takımını Tutuyor?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Adriana Lima gectigimiz tarihlerde Antalya'daki defile öncesi Türkiye'ye gelmeden önce bir İtalyan radyosunda kendisine sorulan Türkiye'de bir takımla ilgileniyormuşsun doğru mu diyen sunucuya Evet, doğru Galatasaray ile ilgileniyorum birçok arkadaşım Galatasaraylı, ben de renklerini beğeniyorum, hatta formalı fotoğrafım bile var ama basına yansımadı.

Tribünde bütün maçları takip etmesi halinde 4.yıldızın takılmasındaki en büyük pay sahibi olacaktır : ((
Emre Çolak'tan bir Ronaldo yaratır : (

bkz: (Bu formalar ne böyle ya, her sene bi o..... rengi)
From Arda Turan

Güzel olduğu kadar akıllı da ;DDDD
p.s. Adriana Lima'nın adını bile görmem konuya tıklamama sebep oldu.

Akçaabat Sebatspor'u tutmuyormuydu bu kadın

Bende gsliyim adrianacin ne tesaduf (:

Yakında ikisinin burcuna kadar konu olur, bizde okuruz.

inş cnm ya .s.s
Fenerli yapacağım için mesele yok. Hayatıma hiç gsli girmedi. Mümkünse almim .s.s Kedi köpek temsili caps oluruz herhalde. :D Restful vermiyo ki beni kimseye :benmi:

:zuha: gülmekten karnım ağrıdı kedi köpek temsili caps mi :zuha:
Sen gerçek aşkı bul o zaman verecegim yoksa yok :hih:

:zuha: gülmekten karnım ağrıdı kedi köpek temsili caps mi :zuha:
Sen gerçek aşkı bul o zaman verecegim yoksa yok :hih:

Beni bir gsliyle düşünebiliyor musun? 1 gün iyi olsak 6 gün birbirimizi yeriz. :D Hele de fanatikse kesin iç savaş çıkar. Ya zaten reddedince gsliyim diye istemedin diye tribe girdi biri; ama reelden biri. :D Çok şaşırmıştım Fener fanatizmim gerçek hayatıma da mı yayılmış diye. İyiyiz böyle.

Beni bir gsliyle düşünebiliyor musun? 1 gün iyi olsak 6 gün birbirimizi yeriz. :D Hele de fanatikse kesin iç savaş çıkar. Ya zaten reddedince gsliyim diye istemedin diye tribe girdi biri; ama reelden biri. :D Çok şaşırmıştım Fener fanatizmim gerçek hayatıma da mı yayılmış diye. İyiyiz böyle.

GS-FB maçlarında hiç düşünemiyorum, volkan ve melo gibi olursunuz :D

Takım ikimci plana kaydığında anlayacağim gerçek aşkı bulduğunu :p

eş durumundan bide gözlerden dolayı fener forması daha çok yakışır.

Geri