adres sorarken adam seçmek

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Valla fark etmiyor o gün bir seminere gidiyordum basmane tarafında bir taksiciye sordum adam inciğına kadar sordu tamam dedi tarif etti 5-10 dakika yürüdüm arkamdan geldi dedi atla ben götüreyim oraya bende oraya gidecektim falan öyle yırttık valla :asd:

sigara molası için dışarı çıkan mağaza çalışanına sormamaya çalışıyorum çünkü onlar için bir fırt bile çok değerli

dönerci kedi

Genelde seçerim , tip ve davranışlara bakarak .
herkes yol bulmaya çalışır sonra sizinle :p

Rahmetlı Dedem , Hep tembıh ederdı kucukken ,
Oğlum nerede olursan ol , bir sey sorucaksan , yada tarıf alıcaksan
Polıse gıt derdı ,

kesin bilir dediğin esnaflar bile bilmez
hiç umursamayanları da çok.
bu nedenle mantıken iyi seçmeli.

Kirmizi isikta durdugum an yan taraftaki surucuye sorarim. Artik tariff edebildigi kadar .) Gerci artik adres sorulmuyor tomtom var google maps var insandan daha cok yardimci oluyor oflayip puflemiyor en azindan.

telefon uygulamaları çıktı çıkalı pek sormuyorum artık :msm:

Tercihimiz hep market, büfe, taksiciler oluyor

Taksicilere sorarım, mekan arıyorsam esnafa sorarım. Sokakta bakıyorsam eli yüzü düzgün birisine sorarım.

bölgedeki esnafları tercih ediyorum. hoş artık telefonlar esnafların yerini aldı. :p

yandex dışındakilere sorarım

sorduğunuz insanın bilmese bile çaktırmamak adına etrafına bakarak durmadan şöyle yapması daha kötü başıma gelmişti herşey

dayı küplüceye nasıl giderim demeyle başladı sonrası adam için kabus...

hmmmm oraya nası gidebilirsin biliomusun .....ımmmmmm eee bak şu durak varya heh .... ama dur ordaki hat değişti eeee bence sen esnafa sor ya onlar daha iyi bilir şimdi kafam karışık biraz bnm

Genelde akrabaların bile çoğunun evini bilmiyorum gidecek olursam whatsapptan abi konum atsana diyorum :D

Sorduklarım genelde oranın yabancısı çıkıyor o yüzden pek sormuyorum telefonla hallediyorum.

Bazen ben de seçiyorum ama neye göre seçiyorum bilmiyorum=)

Avare dolaşan birine asla adres sormam. Dolmuş yada taksi şoförlerine sorarım.

epey zaman önce merter de şirketin birine iş görüşmesine gittim..
iş yerinin adresini bulmak için , önüme gelen esnafa sordum bi yukarı bi , aşaya bildiğin ..
sinir krizi durumları..
akabinde , motor ile paket servis yapana illah lah etmiş vaziyette adresi sordum..
sorduğum kaçıncı kişi olduğunu dile getirerekten o elemanı hiç unutmam..
adres soracaksan , paket servisi yapan kendisi gibi insanlara sormam gerektiğini söyledi..
o gün bugündür hep adres soracağım zaman onlara soruyorum..
sizde öyle yapın , yorulmaz , sinir harbi yaşamazsınız..

Geri